Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik most Pankotai Lilit és...

Akik most Pankotai Lilit és Dave-t alázzák a Tisza részéről, ők miért akartak kormányváltást, amikor ugyanaz csinálják a kritikusokkal, mint a fidesz?

Figyelt kérdés

ápr. 21. 08:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert nem értünk velük egyet. Csak ők lehetnek kritikusok??
ápr. 21. 09:06
 2/9 anonim ***** válasza:
lol, én nem akartak kormányváltást
ápr. 21. 09:08
 3/9 anonim ***** válasza:
En nem alazom. Pankotai nem tudom mit mondott es fikarcnyit se erdekel, a masikrol sose hallottam.
ápr. 21. 09:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Kik gyalázzák őket a Tisza részéről?
ápr. 21. 10:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem gyalázzák, alázzák, de sebaj, spongyát rá.
ápr. 21. 10:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Kik alázzák őket a Tisza részéről?
ápr. 21. 10:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Gondolom, az ófideszesek. Legalábbis a stilus, ugyanaz. Személyében alázzák őket és nem érdeklik a kritikák.
ápr. 21. 11:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen esetre gondolsz, még nem találkoztam ilyen hírrel ma. Hol olvastad vagy hallottad?
ápr. 21. 11:40
 9/9 Atis26 ***** válasza:

ez már látszott a kampány idején is, hogy hiába mondta sok tiszás, hogy ők nem a tiszára szavaznak, hanem a rendszerváltásra, olyan szintű hisztérikus csőlátásuk lett, hogy nem lehetett velük értelmesen beszélni, a legkisebb aggodalmat vagy kritikát sem voltak hajlandóak meghallgatni.

de azért ez valamelyest alábbhagyott a győzelemmel. remélhetőleg jobb lesz idővel, csak az ilyen felfokozott érzelmeknek mindig az a vége, hogy miután elmúlnak, szélsőségesen kilengenek a másik irányba.

ápr. 21. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

A tiszások és a tiszántúli ellenzék közt kibékithetetlen ellentét van?

Vagy, mi az oka, hogy megértés, közös nevező helyett, ellenségként kezelik egymást? Vagy nem ugyanaz a céljuk?

Más is azon a véleményen van, amíg a választási rendszer nem változik más irányba, addig az eredmény is ugyanaz lesz?

Szerintem 4 db 2/3 jól megmutatta ezt. Én nem igazán értem, hogy a magyarok miben reménykednek? A 20. 2/3 esetleg rávilágít majd, hogy hé, így nem fogjuk tudni leváltani? 2026-ban én kizárt dolognak tartom, hogy leváltják a fideszt és a 2/3-ot sem zárom ki és baromira...

Jól látom, hogyha megkérdezem, hogy ki melyik pártra fog szavazni jövőre, mindig ugyanaz a 10-20 ember szavaz, kommentel?

Ezért sem mérvadóak az itteni felmérések. Ma megkérdeztem, hogy a momentumosok kire szavaznának, ha a Momentum nem indul és a többség a Mi Hazánkra voksolt. XD

Unjátok már,hogy a gyakorin minden 4 évben ugyanaz megy? Kormányváltás vízió plusz hozzá nagy lepcses száj, majd sopánkodás és siránkozás, hogy de...

Nem unalmas még ? Szerintem baromira. Mintha megakadt volna a lemez 💿, csak a főszereplőt cserélik... Nem is tudom, de egy ilyen önáltató hazugságspirál, ami 4 évente körbe körbe megy. Vagy én rosszul látom ?! Most megint elkezdődött. Bármikor idejövök, ez...

Miért gondolja azt csomó ember, hha eddig nem lehetett leváltani a Fideszt, akkor 2026-ban le lehet? A választási törvény ugyanaz, szóval mégis...

Szerintem választást kizárólag hatalom legalizásra használja. Ha bármire is kényszerűlne, akkor az a Mi házakkal koalició, ami több , mint 50%, azaz a választási rendszerben 2/3. A tisza sehol sem lesz ígysem úgysem. Egyedül a DK maradna,mint szövetséges, ha.... Szóval...

Volt értelme a 2010-es kormány váltásnak?Vagy maradt minden ugyanúgy azóta is?

Emlékszem a Gyurcsány kormány alatt is ugyanazokat hallottam több embertől is mint most.Hogy aki akar az talál munkát,nincs itt szegénység,a bevásárlóközpontok parkolói tele vannak autókkal,van pénzük az embereknek,ki lehet menni külföldre,tanulni kell és jól lehet...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!