Akik most Pankotai Lilit és Dave-t alázzák a Tisza részéről, ők miért akartak kormányváltást, amikor ugyanaz csinálják a kritikusokkal, mint a fidesz?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:ez már látszott a kampány idején is, hogy hiába mondta sok tiszás, hogy ők nem a tiszára szavaznak, hanem a rendszerváltásra, olyan szintű hisztérikus csőlátásuk lett, hogy nem lehetett velük értelmesen beszélni, a legkisebb aggodalmat vagy kritikát sem voltak hajlandóak meghallgatni.
de azért ez valamelyest alábbhagyott a győzelemmel. remélhetőleg jobb lesz idővel, csak az ilyen felfokozott érzelmeknek mindig az a vége, hogy miután elmúlnak, szélsőségesen kilengenek a másik irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Vagy, mi az oka, hogy megértés, közös nevező helyett, ellenségként kezelik egymást? Vagy nem ugyanaz a céljuk?
Szerintem 4 db 2/3 jól megmutatta ezt. Én nem igazán értem, hogy a magyarok miben reménykednek? A 20. 2/3 esetleg rávilágít majd, hogy hé, így nem fogjuk tudni leváltani? 2026-ban én kizárt dolognak tartom, hogy leváltják a fideszt és a 2/3-ot sem zárom ki és baromira...
Ezért sem mérvadóak az itteni felmérések. Ma megkérdeztem, hogy a momentumosok kire szavaznának, ha a Momentum nem indul és a többség a Mi Hazánkra voksolt. XD
Nem unalmas még ? Szerintem baromira. Mintha megakadt volna a lemez 💿, csak a főszereplőt cserélik... Nem is tudom, de egy ilyen önáltató hazugságspirál, ami 4 évente körbe körbe megy. Vagy én rosszul látom ?! Most megint elkezdődött. Bármikor idejövök, ez...
Szerintem választást kizárólag hatalom legalizásra használja. Ha bármire is kényszerűlne, akkor az a Mi házakkal koalició, ami több , mint 50%, azaz a választási rendszerben 2/3. A tisza sehol sem lesz ígysem úgysem. Egyedül a DK maradna,mint szövetséges, ha.... Szóval...
Emlékszem a Gyurcsány kormány alatt is ugyanazokat hallottam több embertől is mint most.Hogy aki akar az talál munkát,nincs itt szegénység,a bevásárlóközpontok parkolói tele vannak autókkal,van pénzük az embereknek,ki lehet menni külföldre,tanulni kell és jól lehet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!