Vitézy Dávid lesz a közlekedési miniszter?
Figyelt kérdés
Lázár Jánosnak tetszene az ötlet?ápr. 21. 09:01
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem igen. Fideszes a lelkem, jó kezekbe kerülne az "új" minisztérium is, csak úgy, mint a külügy, a gazdaság, az egészségügy...
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Vitézy remek szakember, hazánkban a közlekedéshez senki nem ért annyira, mint ő. Kicsit elgaloppírozta magát, mióta próbált politizálni is a szakma mellett - de azért van esélye. (És nem azért, mintha fideszes volna! Soha nem volt fideszes.) Sokkal jobb viszonyban kellene lennie Karácsonnyal, túl sokat kötekedik vele.
3/3 anonim 

válasza:

válasza:A vasútromboló, üvöltöző, harácsoló, kártevő parazita barom Lázár véleménye ki a francot érdekli? Mehet budipucolónak a vonatra!
További kérdések:
Ez a Kapitány István szerintetek jobb lesz mint Varga Mihály?
Félő hogy rosszabb mint Nagy Márton😬
Amit az új magyar kormány fog most csinálni, hogy nyilvánosságra hozza a Fidesz-kormányzás alatti eltitkolt korrupciós adatokat, a Fidesz...
Én személy szerint a Fidesz-kormányzás alatt is figyeltem az ellenzéki sajtót és a Magyarországról szóló híreket a külföldi sajtóban, mindemellett a Fideszhez közeli sajtó híreit is, szóval igyekeztem több forrásból tájékozódni. Láttam "A dinasztia", "A nagy játszma",...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!