Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire normális, hogy...

Mennyire normális, hogy tiszásként így érzünk?

Figyelt kérdés

9 napja volt a választás, de én még most sem tértem magamhoz. Egyrészt rohadtul örülök, másrészt tökre gyanakvó vagyok:

1. Az óellenzék, Hadházy, elültették a fejünkbe, hogy ez a rendszer demokratikus úton leválthatatlan, ha pár száz szavazat lesz a különbség, elcsalják.

2. Maga a rendszer is elhitette ezt velünk: az óriási médiafölény, a Budapest-vidék ellentét, sok fideszes rokon, akik miatt sokan lemondtak a változásról.

3. A választási rendszer igazságtalansága

4. A minden fajta fenyegetés: Oroszország beavatkozik stb stb

Ehhez képest pedig hihetetlen gyorsan kiállt Orbán és beismerte a vereséget.

Mit gondoltok erről?

ápr. 21. 09:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Azt, hogy óriási szerencse ez az országnak hogy ilyen brutális vereségbe szaladt bele Orbán, mert ha csak pár mandátumnyi a Tisza győzelme, akkor választási csalás miatt Orbán hónapokra akár évekre is megbénította volna az országot ezzel kizsarolva a következő akár előrehozott választásokat.
ápr. 21. 09:23
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Azt, hogy Orbán régóta tudta, hogy bukásra állnak és az egész kampányuk egy félresikerült kármentés volt.Inkább gyorsan le akarta tudni a kellemetlenséget, mintsem órákig szomorú bohóckodjon.
ápr. 21. 09:24
 3/14 anonim ***** válasza:
12%

Könnyen lehet, hogy az egész csak színház...

Már most teljesen érthetetlen amit csinál Magyar Péter, és ez még csak a kezdet.

Magyar Péter meghívta Netanjahut, Varga Mihállyal való együttműködés, mégis csak kell az orosz olaj, visszautasítja ez EU javaslatatait jöhet megint a csúnya rossz Brüsszelezés. És ez csak 1 hét leforgása. Mi lesz itt??!!

ápr. 21. 09:28
 4/14 anonim ***** válasza:
14%

iszonyatos vergődés fog következni, hatalmas csalódás a "reményben meg a változásban"

már bele is kezdtek a tessék lássék kormányzásba

visszatér a rákosi által bevezetett megye elnevezés a vármegye helyett, lehet elégedetten csettinteni, valami történik az országban

5/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez a 2014es fidesz, ami a második 2/3-ot eredményezte. Annak az egyenesarányos folytatása. A választás se nem volt demokratikus, se nem volt valós, főleg, amikor mindenki mást, aki máshogy szerette volna, azt kicsináltak. Vissza fog ez még ütni a tiszára, ha lemegy az Örömóda.
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Abban is biztosak lehetünk, hogy együttműködés lesz a Fidesszel az elszámoltatlás helyett...Nagyon szomorú vagyok :(
ápr. 21. 09:38
 7/14 anonim ***** válasza:

azért ne lássunk fehérbe mindent, nem biztos hogy minden olyan szép és jó lesz.

euro bevezetése nem 2030lesz. az csak a feltételek megteremtése. az hogy euróba fizessünk az reálisan 32-34 között lehet.tehát ott még hatalmon is kell maradniuk, lehetőleg töbséggel. ami nehezebb lesz, mert elméletben ezt is módosítják. az euró bevezetése szerintem egy kissebb nagyobb drágulást fog hozni.emellett most még fentartják a veszélyhelyzetet, (az indoklással egyetértek) de onnantól az árrés stop az megszűnik. a beniz még orosz, ezért "csak"650 körül van (nem tudom pontosan menyi) de ha majd váltunk (ez sztem egy 2-3 év minimum) akkor az ott drágulni fog meg addig is. illetve a shell igazgatója lett a gazdasági és energetikai (nem jut eszembe a szó hirtelen) ez nekem kicsit olyan, hogy a kecskére bizzuk a káposztát.kb ő az az egy akivel nem értek egyet.amit mondok, hogy a kocka el van vetve, meg kell nézni mi nő ki belőle, aztán lehet sirni nevetni.

ápr. 21. 09:43
 8/14 anonim ***** válasza:
21%

szándékkal az euró bármikor bevezethető, hiszen a csőd bulgária és a csőd horvátország is be tudta vezetni, úgy, hogy egyik sem rendelkezik semmiféle exportképes iparral

kérdés, hogy érdemes-e egyáltalán

a leszakadó országok vezetik be az eurót utolsó mentsvárként, se csehországban se lengyelországban nincs euró, hogy dániát vagy svédországot ne is említsem

ápr. 21. 09:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
ez pont nem igaz. az euro bevezetéshez a feltételeket meg kell teremteni, amik nélkül nem lehet bevezetni az eurőt. ennek nehézségeit inkább hagyjuk... de a feltételek való megfelelés az kb 4 év
ápr. 21. 10:12
 10/14 igazadvan ***** válasza:
100%
#6 te mindig, mindenben biztos vagy, ahogy a Fidesz győzelemben is az voltál.
ápr. 21. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Más tiszás is érez most egyfajta ürességet? Ez mennyire normális?

Bennem a héten nagyon kavarognak a gondolatok. Tudni kell rólam, hogy Prágában dolgozom, ugyanakkor a fizetésem abszolút nem olyan jó és már régebben is terveztem a váltást. De most hogy jött a kormányváltás, felerősödött bennem a hazaköltözés gondolata Budapestre. Itt...

Ha 2 ciklusra limitálják egy politikus miniszterelnökké választhatóságát, nem éppen a normális kormányzás ambícióját veszik el még az esetleg valóban...

Lássuk be, egy politikus nem csak a pártja kormányon maradásáért cselekszik, hanem a saját dicsőségéért is. Ha csak 2 ciklusa marad, nem nagyon fogja érdekelni az ország sorsa (még kevésbé, mint amúgy), hisz rövid ideje marad, hogy megszedje magát és a körét. 2 ciklus...

Toroczkai nem akarja elküldeni Sulyok Tamást, normális ez az ember?

Ez egyfolytába, egyre jobban bizonyítja hogy egy bohóc. Én még ilyet nem láttam. Döbbenetes.

Az hogy a Tisza győzelemnek még mindig nagyon boldog vagyok normális?

Én ebbe nőttem fel. Sajnos nem ismerek mást. Most végre úgy éreztem magam, mint aki felszabadul egy hosszú rabságból. Még ma is pedig nem ma volt. Normális ez?

Havasi Bertalan hogy-hogy normálisan válaszolt a telexnek?

Vitályos hárított h telefonál hagyják, a kaszinó miniszter rájuk sem bagozott, és volt még pár politikus aki bunkó módon elment.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!