Mennyire normális, hogy tiszásként így érzünk?
9 napja volt a választás, de én még most sem tértem magamhoz. Egyrészt rohadtul örülök, másrészt tökre gyanakvó vagyok:
1. Az óellenzék, Hadházy, elültették a fejünkbe, hogy ez a rendszer demokratikus úton leválthatatlan, ha pár száz szavazat lesz a különbség, elcsalják.
2. Maga a rendszer is elhitette ezt velünk: az óriási médiafölény, a Budapest-vidék ellentét, sok fideszes rokon, akik miatt sokan lemondtak a változásról.
3. A választási rendszer igazságtalansága
4. A minden fajta fenyegetés: Oroszország beavatkozik stb stb
Ehhez képest pedig hihetetlen gyorsan kiállt Orbán és beismerte a vereséget.
Mit gondoltok erről?

válasza:

válasza:

válasza:Könnyen lehet, hogy az egész csak színház...
Már most teljesen érthetetlen amit csinál Magyar Péter, és ez még csak a kezdet.
Magyar Péter meghívta Netanjahut, Varga Mihállyal való együttműködés, mégis csak kell az orosz olaj, visszautasítja ez EU javaslatatait jöhet megint a csúnya rossz Brüsszelezés. És ez csak 1 hét leforgása. Mi lesz itt??!!

válasza:iszonyatos vergődés fog következni, hatalmas csalódás a "reményben meg a változásban"
már bele is kezdtek a tessék lássék kormányzásba
visszatér a rákosi által bevezetett megye elnevezés a vármegye helyett, lehet elégedetten csettinteni, valami történik az országban

válasza:

válasza:

válasza:azért ne lássunk fehérbe mindent, nem biztos hogy minden olyan szép és jó lesz.
euro bevezetése nem 2030lesz. az csak a feltételek megteremtése. az hogy euróba fizessünk az reálisan 32-34 között lehet.tehát ott még hatalmon is kell maradniuk, lehetőleg töbséggel. ami nehezebb lesz, mert elméletben ezt is módosítják. az euró bevezetése szerintem egy kissebb nagyobb drágulást fog hozni.emellett most még fentartják a veszélyhelyzetet, (az indoklással egyetértek) de onnantól az árrés stop az megszűnik. a beniz még orosz, ezért "csak"650 körül van (nem tudom pontosan menyi) de ha majd váltunk (ez sztem egy 2-3 év minimum) akkor az ott drágulni fog meg addig is. illetve a shell igazgatója lett a gazdasági és energetikai (nem jut eszembe a szó hirtelen) ez nekem kicsit olyan, hogy a kecskére bizzuk a káposztát.kb ő az az egy akivel nem értek egyet.amit mondok, hogy a kocka el van vetve, meg kell nézni mi nő ki belőle, aztán lehet sirni nevetni.

válasza:szándékkal az euró bármikor bevezethető, hiszen a csőd bulgária és a csőd horvátország is be tudta vezetni, úgy, hogy egyik sem rendelkezik semmiféle exportképes iparral
kérdés, hogy érdemes-e egyáltalán
a leszakadó országok vezetik be az eurót utolsó mentsvárként, se csehországban se lengyelországban nincs euró, hogy dániát vagy svédországot ne is említsem

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Bennem a héten nagyon kavarognak a gondolatok. Tudni kell rólam, hogy Prágában dolgozom, ugyanakkor a fizetésem abszolút nem olyan jó és már régebben is terveztem a váltást. De most hogy jött a kormányváltás, felerősödött bennem a hazaköltözés gondolata Budapestre. Itt...
Lássuk be, egy politikus nem csak a pártja kormányon maradásáért cselekszik, hanem a saját dicsőségéért is. Ha csak 2 ciklusa marad, nem nagyon fogja érdekelni az ország sorsa (még kevésbé, mint amúgy), hisz rövid ideje marad, hogy megszedje magát és a körét. 2 ciklus...
Ez egyfolytába, egyre jobban bizonyítja hogy egy bohóc. Én még ilyet nem láttam. Döbbenetes.
Én ebbe nőttem fel. Sajnos nem ismerek mást. Most végre úgy éreztem magam, mint aki felszabadul egy hosszú rabságból. Még ma is pedig nem ma volt. Normális ez?
Vitályos hárított h telefonál hagyják, a kaszinó miniszter rájuk sem bagozott, és volt még pár politikus aki bunkó módon elment.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!