Lehet Pankotai Lili fogja szervezni az első Magyar-kormány ellenes tüntetést?

válasza:

válasza:

válasza:lilike tudja hogy az ő műfajában csak a minősíthetetlen fröcsögés a versenyképes
a baloldali influencerek most ellenségkép nélkül maradtak

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Egy folyamatosan változó világban élünk,Pankotai Lili saját fontosságának súlyát akarja reprezentálni.
Úgy gondolom,hogy ő már 4 évvel későbbre játszik.
MP -re és a Tiszára sokan tűzoltás miatt szavaztak,hogy a fideszes maffia államot elkergessük sokan szavaztak olyanok is akik amúgy ideológialag nem értenek egyet a tiszával.
Most csak gondolkodjunk Lili eszével, nehéz de azért próbáljuk meg.
4 év múlva ha megint többpártrendszer lesz,ha sikerül a fidesz veszélyt elhárítani valószínűleg megint lesznek baloldali pártok, liberális pártok zöld pártok és gondolom lilike valamelyik élén akár majd állni.
És akkor az ő önéletrajzában az lesz,hogy ő tüntetet a fidesz ellen és később a Tisza ellen is.
Tehát lilike jelenleg a 4 év múlva lévő választásokra gyúr

válasza:

válasza:További kérdések:
Én személy szerint a Fidesz-kormányzás alatt is figyeltem az ellenzéki sajtót és a Magyarországról szóló híreket a külföldi sajtóban, mindemellett a Fideszhez közeli sajtó híreit is, szóval igyekeztem több forrásból tájékozódni. Láttam "A dinasztia", "A nagy játszma",...
Szerintem mindegy milyen az ellenfél egy miniszterelnöknek, akkor sem szabadna lesüllyednie az alantas bosszúvágy szintjére.
„A Mi Hazánk képviselőinek tegnapi kivonulása a tamburás gyerekek előadásáról, valamint a Szózatról és a Himnuszról teljességgel vállalhatatlan cselekedet volt.” – írta Magyar Péter Facebook-oldalán.A miniszterelnök arra reagált, hogy amikor szombaton az Országgyűlés...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!