Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet Pankotai Lili fogja...

Lehet Pankotai Lili fogja szervezni az első Magyar-kormány ellenes tüntetést?

Figyelt kérdés
ápr. 21. 09:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
Első leszek, aki csatlakozik.
ápr. 21. 09:48
 2/15 anonim ***** válasza:
50%
Szánalmasak vagytok, Lilikével együtt. Jó vergődést!
ápr. 21. 09:56
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
Miért mi baja van annak a szerencsecsomagnak?
ápr. 21. 09:57
 4/15 anonim ***** válasza:
56%

lilike tudja hogy az ő műfajában csak a minősíthetetlen fröcsögés a versenyképes

a baloldali influencerek most ellenségkép nélkül maradtak

ápr. 21. 10:01
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Aki Momentum vagy DK szintű politizálást vár a Tiszától, az csalódni fog!
ápr. 21. 10:11
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
Én fidesz szintű politizálást várok a tiszától, eddig meg is kaptam.
ápr. 21. 10:12
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
Sosem gondoltam volna, hogy Pankotainak egyszer igazat adok.
ápr. 21. 10:17
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

Egy folyamatosan változó világban élünk,Pankotai Lili saját fontosságának súlyát akarja reprezentálni.

Úgy gondolom,hogy ő már 4 évvel későbbre játszik.

MP -re és a Tiszára sokan tűzoltás miatt szavaztak,hogy a fideszes maffia államot elkergessük sokan szavaztak olyanok is akik amúgy ideológialag nem értenek egyet a tiszával.

Most csak gondolkodjunk Lili eszével, nehéz de azért próbáljuk meg.

4 év múlva ha megint többpártrendszer lesz,ha sikerül a fidesz veszélyt elhárítani valószínűleg megint lesznek baloldali pártok, liberális pártok zöld pártok és gondolom lilike valamelyik élén akár majd állni.

És akkor az ő önéletrajzában az lesz,hogy ő tüntetet a fidesz ellen és később a Tisza ellen is.

Tehát lilike jelenleg a 4 év múlva lévő választásokra gyúr

ápr. 21. 10:19
 9/15 anonim ***** válasza:
43%
Jol van Lilike, most mar befejezheted.
ápr. 21. 11:03
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel lassan minden a feje tetejére áll, még az sem kizárt, sőt az sem kizárt, arra én még el is megyek...
ápr. 21. 11:27
1 2

További kérdések:

Amit az új magyar kormány fog most csinálni, hogy nyilvánosságra hozza a Fidesz-kormányzás alatti eltitkolt korrupciós adatokat, a Fidesz...

Én személy szerint a Fidesz-kormányzás alatt is figyeltem az ellenzéki sajtót és a Magyarországról szóló híreket a külföldi sajtóban, mindemellett a Fideszhez közeli sajtó híreit is, szóval igyekeztem több forrásból tájékozódni. Láttam "A dinasztia", "A nagy játszma",...

Magyar Péter alábbi felszólalása teljességgel méltatlan egy miniszterelnökhöz, ha már egyszer a párt nevében benne van; hol itt a tisztelet?

Szerintem mindegy milyen az ellenfél egy miniszterelnöknek, akkor sem szabadna lesüllyednie az alantas bosszúvágy szintjére.

Egyetértesz Magyar Péterrel abban, hogy a Mi Hazánk kivonulása vállalhatatlan volt?

„A Mi Hazánk képviselőinek tegnapi kivonulása a tamburás gyerekek előadásáról, valamint a Szózatról és a Himnuszról teljességgel vállalhatatlan cselekedet volt.” – írta Magyar Péter Facebook-oldalán.A miniszterelnök arra reagált, hogy amikor szombaton az Országgyűlés...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!