Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Puzsér nagyban hozzájárult a...

Puzsér nagyban hozzájárult a rendszerváltáshoz vagy nélküle is bekövetkezett volna?

Figyelt kérdés
Ugye a nagykoncertnek ő volt a fő szervezője, de a koncert nélkül is létrejött volna szerintetek ez az eredmény? Legalábbis ilyen mértékben?
ápr. 21. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Puzsér nem (csak) a koncerttel járult hozzá, hanem az elmúlt években végzett kitartó és elkötelezett közéleti tevékenységével.
ápr. 21. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Nagyban hozzájárult ÉS nélküle is bekövetkezett volna.

Elmondom, hogy értem:

1. A rendszerváltás vidéken dőlt el, a körzetekben, anélkül nem lett volna meg, és az pont nem Puzséron múlt.

2. A kétharmad és háromnegyed közötti, hatalmas győzelem nem lett volna meg Budapest nélkül, amihez viszont Puzsér rengeteget tett hozzá, évek óta, következetesen.

Mondhatjuk úgy is, hogy kormányváltás, talán még rendszerváltás is lett volna nélküle és a hozzá hasonló, hozzá társuló sokak nélkül - de ilyen hatalmas felhatalmazás nem lett volna.

ápr. 21. 10:55
 3/8 MolotovPunk ***** válasza:
79%
Szerintem hozzájárult valamennyire, de a fideszben az elmúlt pár évben annyi botrány és kínos ügy történt, hogy a nép amúgy is el zavarta volna őket már a hatalomból. Egyre több ember volt elégedetlen azzal, ami az országban zajlik, így igazából a fideszben saját maguknak köszönhetik azt, hogy kétharmada lett a Tiszának. Mellesleg a fideszt a saját kialakított választási rendszerében váltották le igen csúfosan.
ápr. 21. 10:58
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Egy pár tízezer szavazót és 1-2 mandátumot bukott miatta tisza meg a "Rém"miatt annyira hozzájárult.
ápr. 21. 11:02
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
természetesen nagy szerepe volt abban, hogy az értelmiségit imitáló üres locsogásával felhergelje a sodródó proli tömeget
ápr. 21. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Puzsér munkássága süvegelendő de elsősorban azokra generált hatást amely társadalmi csoportok eleve sokkal nagyobb arányban voltak fidesz ellenesek. Talán a legnagyobb teljesítmény az ő részéről az hogy végre felfogta az ellenzéki többség hogy a régi ellenzékkel, Gyurcsánnyal az élen esélytelen a győzelem.
ápr. 21. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
16%
Semennyire SEM!
ápr. 21. 11:23
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

Lehet, hogy hozzájárult, engem nem befolyásolt, nélküle is a Tiszára szavaztam volna. Puzsér a szememben a tipikus álértelmiségit testesíti meg, aki azt hiszi, hogy mindenhez ért és akkor van igaza, hogyha kellő vehemenciával adja elő. Ha valamihez te mondjuk munkád, vegzettséged miatt kicsit is értesz, akkor egyből könnyű levágni, hogy Puzsér milyen felületes. A Metafizika című könyve meg Arisztotelész halhatatlan műve után enyhén szólva ízléstelen.

De ez legyen most a legnagyobb bajunk... Ha hazajöttek az uniós pénzek, kiderültek a korrupciós ügyek és feltárták a pedofil-hálózatot, ezek után ráérünk erről diskurálni. 🙂

ápr. 21. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Kint leszel a polgári ellenállás rendszerváltó koncerten?

Melyik előadót várod legjobban? Honnan mész oda?

Sok ellenzéki mint pl Puzsér miért fogalmaz meg már most konkrét elvárásokat Magyar Péterrel kapcs, amiket be kell tartania ha kormányra kerük?

Értem én, hogy van egy szűk ellenzéki réteg, akinek nem elég az, ha nem Orbán lesz, de nem akarnak Orbán 2-t se. Eddig Magyar Péter pedig messze nem olyan, mint Orbán. Szal értem az aggodalmat, csak mi van ha az elvárásokból MP nem teljesíti valamelyiket? Akkor...

Hogy képzeli Puzsér meg néhány publicista, hogy majd le kell ültetni Magyart egy asztalhoz és át kell neki adni a magyar nép kéréseit?

Link: Mármint értem mit szeretnének ezzel és teljesen jogos is, ha valóban rendszerváltást akarunk, de ha Mp valami nem megy bele akkor nem megyünk el szavazni inkább? Maradjon az Orbán-rendszer?Bár nem gondolnám, hogy ne ülne le. Tudja mi a tét.

Hofi Géza honnan tudhatta, hogy nem volt rendszerváltás?

A betegsége után nyilatkozott egy újonc riporternek, ez volt a kikötése, és amikor a riporter egy kérdés bevezetőjében "rendszerváltás" szót említi, tök nyugisan, és természetesen Hofi azt mondja, nem volt rendszerváltás. A riporter hajlíthatatlan, s Hofi azt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!