Puzsér nagyban hozzájárult a rendszerváltáshoz vagy nélküle is bekövetkezett volna?

válasza:

válasza:Nagyban hozzájárult ÉS nélküle is bekövetkezett volna.
Elmondom, hogy értem:
1. A rendszerváltás vidéken dőlt el, a körzetekben, anélkül nem lett volna meg, és az pont nem Puzséron múlt.
2. A kétharmad és háromnegyed közötti, hatalmas győzelem nem lett volna meg Budapest nélkül, amihez viszont Puzsér rengeteget tett hozzá, évek óta, következetesen.
Mondhatjuk úgy is, hogy kormányváltás, talán még rendszerváltás is lett volna nélküle és a hozzá hasonló, hozzá társuló sokak nélkül - de ilyen hatalmas felhatalmazás nem lett volna.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Lehet, hogy hozzájárult, engem nem befolyásolt, nélküle is a Tiszára szavaztam volna. Puzsér a szememben a tipikus álértelmiségit testesíti meg, aki azt hiszi, hogy mindenhez ért és akkor van igaza, hogyha kellő vehemenciával adja elő. Ha valamihez te mondjuk munkád, vegzettséged miatt kicsit is értesz, akkor egyből könnyű levágni, hogy Puzsér milyen felületes. A Metafizika című könyve meg Arisztotelész halhatatlan műve után enyhén szólva ízléstelen.
De ez legyen most a legnagyobb bajunk... Ha hazajöttek az uniós pénzek, kiderültek a korrupciós ügyek és feltárták a pedofil-hálózatot, ezek után ráérünk erről diskurálni. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Itt a csúcs, itt hely abbahagyni, vagy folytatják?
Melyik előadót várod legjobban? Honnan mész oda?
Értem én, hogy van egy szűk ellenzéki réteg, akinek nem elég az, ha nem Orbán lesz, de nem akarnak Orbán 2-t se. Eddig Magyar Péter pedig messze nem olyan, mint Orbán. Szal értem az aggodalmat, csak mi van ha az elvárásokból MP nem teljesíti valamelyiket? Akkor...
Link: Mármint értem mit szeretnének ezzel és teljesen jogos is, ha valóban rendszerváltást akarunk, de ha Mp valami nem megy bele akkor nem megyünk el szavazni inkább? Maradjon az Orbán-rendszer?Bár nem gondolnám, hogy ne ülne le. Tudja mi a tét.
A betegsége után nyilatkozott egy újonc riporternek, ez volt a kikötése, és amikor a riporter egy kérdés bevezetőjében "rendszerváltás" szót említi, tök nyugisan, és természetesen Hofi azt mondja, nem volt rendszerváltás. A riporter hajlíthatatlan, s Hofi azt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!