Akik abban reménykednek, hogy Orbán visszatér, mire alapozzák ezt a tévhitüket?
Ez több okból sem lehetséges:
1. Mivel akkorát bukott, mint az ólajtó, már most sincs meg az az egyharmadra elegendő 2.3 milliós tábora, ami 12-én még megvolt. Ezek után pedig ez rohamosan fogyni fog, mivel senki nem szereti a vesztes oldalt, főleg a magyar ember nem.
2. Még el sem kezdődtek az eljárások és feltárások az eltűnt közpénz ezermilliárdok után, nem nyíltak meg az ügynökakták, nem tudjuk ki az a Zsolti bácsi, szóval innentől egy rakás szar fog a Fidesz nyakába hullani. Örülnek, ha elkerülik a börtönt, még akkor is, ha ez évekig fog tartani.
3. Lejáratott, tolvaj, orosz kém, választáson is megbukott politikusi garnitúrával nem lehet megújulni. Az egészet csak kidobni lehet, úgy, ahogy van a szemétbe.
4. Törvényileg is kizárt lesz, hogy újra miniszterelnök legyen, mert már megszolgálta a 8 évét.

válasza:

válasza:1: a támogatottságon tudnak változtatni, van 4 évük
2: soha nem volt még elszámoltatás. Ha nem teljesen hülyék, mindent legálisan csináltak. Ha politikai boszorkányüldözés lesz, azzal nagyon rossz folyamatokat indítanának el, ami MP-re is visszahullhat. Ő volt az, aki évekig élvezte a kiváltásokat és hogy milyen pozíciókba nyomták be.
3: bármit meg lehet fordítani. MP is bebizonyította. Nem közhangulat számít, nem a tények.
4: Nincs még ilyen törvény, és egyáltalán nem biztos, hogy lesz.
Egyébként szerintem sincs esélye, szimplán a kora miatt, egy 67 éves miniszterelnök jelölt nem tudja megfogni a fiatalabb réteget, és most is rajtuk múlt a választás.
Ha az új kormány valami nagyon nagy hibát vét, főleg olyat, amit mindenki megérez a pénztárcáján is, akkor lesz esélyük.

válasza:"nem tudjuk ki az a Zsolti bácsi,"
Egy nem létező, fiktív alak.
Ha Zsolti bácsi valóban létezne, akkor már rég kihallgatta volna a hatóság azokat a fiúkat, akik állítólag felismerték a hangját. Mivel még a liberális sajtóban sem jelent meg erről semmi, ezért nyilvánvaló, hogy azok a fiúk sem léteznek, szóval ez a Zsolti bácsi ügy csak kitaláció.
Orbánnak meg nem kell visszatérni, bőven elég, ha a saját táborát erősíti.

válasza:"egy 67 éves miniszterelnök jelölt nem tudja megfogni a fiatalabb réteget, és most is rajtuk múlt a választás."
Nem csak a koráról van itt szó, hanem arról, hogy a Z generáció balliberális.
Ha a Fidesz támogatta volna a transzokat, Body Positivity reklámokat csinálták volna, stb. akkor azt mondták volna, hogy Orbán jó fej.
Ezt az elcseszett generációt a közösségi média termelte ki. Pedig nem sokkal vagyok tőlük idősebb, de megállapíthatom, hogy ilyen buta fiatalokat sosem láttam még. Fogalmuk sincs róla mi történik, csak sodródnak a tömeggel.
Na látom, megjöttek a pedofil- és rablótolvaj mosdatók. Pár válasz nektek:
"a támogatottságon tudnak változtatni, van 4 évük"
Az MSZP-nek is volt 8 meg 16, aztán szép lassan elrohadtak. Arra sem válaszoltál, hogyan lesz Orbánból újra miniszterelnük így, hogy kitöltötte a 8 évét. Meg a többi felvetésemre sem.
"Ha nem teljesen hülyék, mindent legálisan csináltak. Ha politikai boszorkányüldözés lesz, azzal nagyon rossz folyamatokat indítanának el, ami MP-re is visszahullhat."
Minden legálisan a saját törvényeik alapján. Nem véletlenül megy a darálás ezerrel. A "boszorkányüldözést" meg mindennél jobban akarja most a nép, nem hiába harsogta a választás éjszakáján a tömeg, hogy "börtönt, börtönt!". Semmi nem hull vissza MP-re, a nép felelősségrevonást akar.
"Ha az új kormány valami nagyon nagy hibát vét, főleg olyat, amit mindenki megérez a pénztárcáján is, akkor lesz esélyük."
Ha az új kormány szétrabolja az országot, felment pár pedofilt, elkezd smúzolni Putyinnal és katonákat küld valamilyen háborúba, akkor igen, lehet esélyük. De akkor sem Orbánnal. Sok sikert.
"Egy nem létező, fiktív alak"
Ha Zsolti bácsi valóban az, akkor nyilván nincs akadálya annak, hogy lefolytassunk egy valódi nyomozást, ami eddig nem történt meg... vajon miért? Hiszen egy fiktív alak, pillanatok alatt kiderült volna, hogy a "balos" média hazudik. Egész meglepő, hogy mégsem indul eljárás, de még újságírók ellen sem...
"Ha a Fidesz támogatta volna a transzokat, Body Positivity reklámokat csinálták volna, stb. akkor azt mondták volna, hogy Orbán jó fej."
Rika buta vagy sajnos, fogalmad nincs a fiatalságról. Nem balliberális a fiatalság, hanem jövőt szeretne, amit ti elloptatok.

válasza:6: én nem támogatok senkit sem. Csak érveket írtam.
Te nagyon elvakult vagy. Fura, hogy pont ezzel vádolsz másokat.

válasza:"Na látom, megjöttek a pedofil- és rablótolvaj mosdatók."
Ironikus, hogy ti balosok jöttök a pedofilozással, holott egyikőtök sem támogatta a pedofilok kémiai kasztrációját, amit a Mi Hazánk felvetett.
Ti vagytok azok, akik a tini bűnözők jogaiért is kiálltatok, nem törődve azzal, hogy a bűnözők megkárosítottjai mit éreznek. Ahhoz volt eszetek, hogy a Szőlő utca elé kimenjetek tüntetni, de az már nem érdekelt, hogy azok megkárosítottjaiért is szervezzetek egy tüntetést.
Nézzetek már magatokba, milyen elveitek vannak.
Egyébként meg nem mosdatok senkit sem, mert nem szavaztam senkire. Tényeket írok le.
Az a borzasztó képmutatás viszont, ami nálatok van, na attól rosszul vagyok. Álszentek.

válasza:"Ha Zsolti bácsi valóban az, akkor nyilván nincs akadálya annak, hogy lefolytassunk egy valódi nyomozást, ami eddig nem történt meg... vajon miért?"
Az égvilágon semmi akadálya nincs.
Éppen az lenne a furcsa, ha nem nyomoznátok, mert az azt jelentené, hogy, burkoltan beismeritek, hogy Zsolti bácsi nem létezik, és el akarjátok feledtetni a témát.
Szóval indítsatok nyomozást, keressétek tovább Zsolti bácsit.

válasza:jótanács: sose jelents ki semmit magabiztosan, ha csak spekulálsz :)
én pl. simán el tudok képzelni olyan helyzetet, hogy a megörökölt gazdasági nehézségek és a NEResített gazdaság, közigazgatás olyan szinten megbénítja a Tiszát, hogy az emberek visszasírják az orbáni nyugodt éveket.
Kapcsolódó kérdések:
Egyszerűen nem értem, hogy miben javulna az ország helyzete, ha a Fidesz-KDNP maradna. Gazdaság a padlón van, amin képtelen a kormány javítani. Főleg ilyen Nagy Márton félékkel. Minden évben rekordot dönt az államháztartási hiány. Szinte már egész Európában nálunk a...
Jó lenne ha újra szabadság es demokrácia lenne!
Maga a "Mandiner" mennyire kormányközeli? Nem arról van inkább szó, hogy a semmiből is valamit kell csinálniuk a hírportáloknak, hogy eladhassák magukat?
Ha nem kerül le -hiszen alapos ok nélkül nem kerülhet fel akárki- Örökre megpecsételi ez a fidesz sorsát?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!