Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiatalság woke-t és LMBTQ-t...

A fiatalság woke-t és LMBTQ-t akar ezért nem szavazott Orbánra?

Figyelt kérdés
Ha Orbán balliberális mételyt támogatott volna akkor rá szavaztak volna?

ápr. 21. 12:02
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
81%
Nem, a többségnek a kommunikáció formájából lett elege, a mögöttes tartalomig el sem jut, mert kapásból hányingert kap. Teljesen mindegy, hogy mennyire pozitív vagy értelmes elképzelései vannak, ha a választót retardált óvodásnak nézi.
ápr. 21. 12:43
 12/59 2*Sü ***** válasza:
83%

Az LMBTQ-mozgalom egy szűk kisebbség. A woke meg nyomokban is alig létezik Magyarországon.

A fiataloknak – meg az idősebbek is – nem adómentességet, hanem a munkájuk valódi értékéhez méltó fizetést akarnak.

Nem CSOK-ot akarnak, hanem egy olyan országot, ahol reális esélye van annak, hogy két dolgozó fiatal képes legyen belátható időn belül megteremteni a gyerekvállaláshoz szükséges feltételeket.

Nem ársapkát, meg árrésstopot akarnak, hanem a megélhetéshez szükséges keresetet.

Nem rezsicsökkentést akarnak, hanem olyan életszínvonalat, ahol a rezsi kifizetése nem jelent problémát.

Nem 50%-os vételár visszafizetés akarnak 20 perces vonatkésés esetére, hanem egy olyan vasúti közlekedést, ahol vonattal ténylegesen el lehet jutni A pontból B pontba elfogadható időn belül.

Ahol ha beteg vagy, akkor az általad befizetett TB-ből fenntartott egészségügyi rendszerben elfogadható színvonalú ellátást kapsz elfogadható időn belül.

Egy olyan országot, ahol az iskolában matematika tanár tanítja a matematikát.

Stb…

És… ahol – a fentiek teljesülése miatt – részletkérdésé tud válni, hogy éppen baloldali vagy jobboldali párt kormányoz.

ápr. 21. 12:44
 13/59 anonim ***** válasza:
0%

Igen.

A fiatal tüntetők ugyanis nem tipikus szegény diákok voltak, hanem középosztálybeli, jól táplált fiatalok, akiknek az égvilágon mindenük megvan. Az ilyen fazonoknak "nájki" meg "konverz" cipő van a lábán, ki tudja mennyinek volt a kezében "Ájfon", amit anyuka vagy apuka vett neki.

Az is teljesen világos, hogy ezekek balliberális fiatalok. Az öltözködésükből, viselkedésükből, kinézetükből látszik.

Ezek már a közösségi médián nőttek fel, a Netflix-en, ahol tolják a woke-ot. Bish Barbie-n, Norina Diamond-on nőttek fel, stb.

A woke azonban még a balosoknak sem erény, így aligha fogják ezt beismerni, hogy milyen fiataljaik vannak (akiktől nem sokkal vagyok idősebb). Fent akarják tartani az értelmiségi fiatalok látszatát, ez azonban aligha fog menni. Kikerült pár video róluk, nyilvánvaló, hogy ez a csürhe buta, mint a tök.

ápr. 21. 12:53
 14/59 anonim ***** válasza:
0%

Úgy bírom egyébként, amikor leírják, hogy a woke egy kisebbség Magyarországon, mintha ez valamit elmondana valamit a balos fiatalokról.

A woke AZÉRT kisebbség, mert a Fidesz-kormány olyan törvényeket hozott, amivel visszafogta őket.

Nem engedte be őket az iskolába, stb. ha ezek a törvények nem lettek volna, már régen nyakig ülnénk a woke-ban. De ettől még alattomosan ment az "érzékenyítés", csak a felszín alatt.

A Fidesz óriási hibát követett el, amikor nem nézett ennek az egésznek a mélyére.

ápr. 21. 13:01
 15/59 anonim ***** válasza:
90%

"Nem engedte be őket az iskolába, stb. ha ezek a törvények nem lettek volna, már régen nyakig ülnénk a woke-ban. "

Te aztán jól benyaltad a propagandát...

ápr. 21. 13:03
 16/59 anonim ***** válasza:
86%
#13 Oh Józsi, szerintem te pont az vagy, amit leírsz. A pszichológiában projekciónak hívják, ez azt jelenti hogy valaki a saját hibáit, szándékait, érzéseit vagy negatív tulajdonságait másnak tulajdonítja. Nem gond hogy ha meleg vagy, csak ne fogd másokra.
ápr. 21. 13:05
 17/59 anonim ***** válasza:
86%

Én azért nem szavaztam rá, mert elegem lett belőle hogy az adóm semmi másra nem megy el mint

1. Az emberek riogatására Soros/ Gyurcsány/ migránsok.

2. Az OV haverok gazdagodására.

Rettegjél a migránsokstól paraszt addig sem fog feltűnni, hogy

16 év alatt a magyar orvosok legalább fele külföldre ment ápoló alig van.

Esnek szét a vonatok.

Nincs gazdasági növekedés.

"Amíg az embereket a háborgóval lehet riogatni nem kérdezik meg, hogy miért élnek rosszabbul." Kövér László.

Milyen f.....a lett volna ha ezek még 2030-ig megvannak nem.

Anyám már teljesen leépült agyilag a nem létező migránsoktól.

Mer látta az M1-en.

Hála isten ennek már VÉGE.

Köszönöm Péter.

ápr. 21. 13:11
 18/59 anonim ***** válasza:
0%

#15-16

El lehet terelni a témát, de életkoromból fakadóan jól tudom, hogy a Z generáció min nőtt fel, mivel nem vagyok tőlük távol.

Volt is Z generációs barátnőm, szóval bele láttam ebbe az egészbe mélyebben.

Ami pedig az internetes fogyasztásaikat illeti, néhány név:

Maris Muffin, Noryna Diamond, Bish Barbie, Klau.

Ezeken nőttek fel a mai tinik, huszonévesek, tehát eleve adagolva lett lett az LMBTQ-t.

Akik Marist nézték 13-14 évesen, azok most szavazókorúvá váltak.

Ez van.

ápr. 21. 13:11
 19/59 anonim ***** válasza:
0%

Még valami:

"Te aztán jól benyaltad a propagandát..."

Nem vágom, mit értesz propagandán.

Azt, hogy nem lehetett érzékenyíteni az iskolában, vagy azt, hogy be akartak menni a woke-isták az iskolába?

"Nem gond hogy ha meleg vagy, csak ne fogd másokra."

😅

Nem fogom rá másokra, és nem vagyok meleg.

Az viszont vicces, hogy nem meritek felvállalni, kik szavaztak rátok.

ápr. 21. 13:15
 20/59 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, meg 2 pipa: pont emiatt a primitív, egybites kommunikáció miatt buktatok meg 2/3-os nagy arányú vereséggel. Még most sem fejezitek meg? Az embereknek elegük lett ebből a primitív hergelésből, amit csináltok, hogy a saját szerencsétlenségetekért mindig más a hibás, Soros, Brüsszel, a melegek, Ukrajna stb.. A választók kivágtak titeket az ablakon, ne akarjatok az ajtón visszacsúszni. Én személy szerint örülök, hogy a 2 Tisza-szavazatom is hozzájárult ennek a velejéig rohadt rendszernek az összeomlásához. Vége van a gyűlöletgyárnak. Nem kellenek a Bayerek, Gajdicsok, Bencsikek, Megafonos bűnbagázs, vége van.
ápr. 21. 13:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Vajon a "rendszerváltást" ünneplő fiatalság mikor döbben rá, hogy a Tiszával se lesz esély még a cseh életszínvonalra sem, ugyanolyan sz**ok lesznek...

Nem tudom miben bíznak. Vagy ez egy újabb jó ok volt a beba**ásra?Merthogy az államkassza kiürült, az a kevés lehívandó EU-s pénz már nem váltja meg a világot (a többi megy Ukrajnába), eközben ők tömegesen nem vállalnak gyereket így 10-20 év múlva összeomlik a...

Mai fiatalság miért nem akar dolgozni?

Nem mindent az államtól kellene várni. Mi is 34 évig éltünk panelben 45 négyzetméteren férjemmel fel neveltünk 2 gyereket. Lehetett volna mindig több. De össze szorítottuk a fogunkat és nem panaszkodtunk hanem tettük a dolgunkat. Most van SZJA kedvezmény meg 3% lakás...

Miért mondják azt a fideszesek, hogy csak az nem él jól Magyarországon, aki lusta dolgozni?

Én 24 éves vagyok és azon kell gondolkozzak, hogy elköltözzek-e albérletbe mamahotelből. Mert nettó 550-ből, ami kb. átlagbér kifizethetek 150-et albérletre párommal megosztva, ebből a rezsi kaja benzin megélhetés 200 körül minimum, és akkor marad jó esetben 200...

Nem példaértékű Európában a fiatalok adómentességének kiterjesztése Magyarországon?

A fiatal munkavállalók számára az SZJA-mentesség valódi nettó jövedelemnövekedést jelent. Ez segíti az önálló életkezdést és a családalapítást. Az intézkedés ösztönzi a munkavállalást is. Nem támogatás formájában érkezik, hanem a megtermelt jövedelem marad a...

A Fidesz már csak az AI által életre keltett fiatalságban bízhat? 😂

Szakács Pisti AI generált lánnyal mondatja fel a propagandát (aki nem hinné, figyelje hátul az oszlopot, aminek nincs teteje, na meg a kutyát póráz nélkül).

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!