A fiatalság woke-t és LMBTQ-t akar ezért nem szavazott Orbánra?

válasza:Csak saját gyerekemet tudom miért nem fideszes.
Az oktatás állapota, korrupció, és a stílus, amit megengedtek maguknak.
Woke egyéb marhaság elő se jött.

válasza:#20
Egyrészt sehol sem vagyok bunkó. Azt viszont elismerem, hogy a stílusom itt-ott nyers, de ez amiatt van, mert ledöbbent, hogy egyesek mennyire nem látják, vagy letagadják a valóságot.
Az, hogy az woke (azon belül az LMBTQ) a fiatalok körében népszerű, olyan tény, amit bárki ellenőrizhet. Évről-évre növekszik azok száma, akik ide sorolják magukat, és főleg a fiatalok körében megy ez a dolog. Ők szivárványoznak a legjobban, nekik lehet a legjobban eladni. Nem hiába akarják a gyerekeket érzékenyíteni az aktivisták, mert tudják ők is, hogy minél fiatalabb valaki, annál befolyásolhatóbb.
Azt, hogy Magyarországon miért nem elterjedt a dolog, arról beszéltem. De arról is, hogy alattomosan ment az érzékenyítés. Erre most csak a közösségi médiát hoztam fel, de hozhattam volna mást is.
"pont emiatt a primitív, egybites kommunikáció miatt buktatok meg 2/3-os nagy arányú vereséggel."
Sem primitív, sem egybites nem vagyok. Sőt. Még csak fideszes sem vagyok. De egyetértettem a Fidesz-kormány azon álláspontjával, ami az LMBTQ jelenséget illeti.

válasza:"Nem vágom, mit értesz propagandán."
Hogy azt képzelted, hogy a hős Fidesz nélkül ma nyakig ülnél a woke-ban (jelentsen ez egyáltalán bármit is...).

válasza:

válasza:Nem, nekik egyszerűen hype mozgalomnak tűnt egy országgyűlési választás.... jól beetették őket.
Fiatalság - bolondság.
Csak ennek most rájuk nézve is komoly negatív következményei lehetnek/ lesznek, csak ezt a szülők és pedagógusok és persze Magyar Péter is elfelejtette elmondani... onnantól kezdve ez csak egy jó " buli" volt, sajnos.

válasza:"Hogy azt képzelted, hogy a hős Fidesz nélkül ma nyakig ülnél a woke-ban (jelentsen ez egyáltalán bármit is...)."
Hát, ahogy gondolod. Szerintem, ha a Fidesz nem hoz meg bizonyos törvényeket, akkor sokkal jobban tudott volna ez terjedni. De nem vagyok elégedett, mert alattomosan így is folytatták ezek a csoportok a munkásságukat.
"Amíg Orbán nem kezdte el harsogni, azt se tudtam, mi az a woke."
Akkor hallottál volna róla mástól. Az EU egyértelműen a woke mellett van, szóval csak időbe telt volna, mire hallasz róla, csak más csomagolásban.
Nem Orbán találta ki a woke-ot, ő csak reagált arra, ami folyik a világban.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:a fidesz akart woke-t.
mindig az ellenkezőjét mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Nem tudom miben bíznak. Vagy ez egy újabb jó ok volt a beba**ásra?Merthogy az államkassza kiürült, az a kevés lehívandó EU-s pénz már nem váltja meg a világot (a többi megy Ukrajnába), eközben ők tömegesen nem vállalnak gyereket így 10-20 év múlva összeomlik a...
Nem mindent az államtól kellene várni. Mi is 34 évig éltünk panelben 45 négyzetméteren férjemmel fel neveltünk 2 gyereket. Lehetett volna mindig több. De össze szorítottuk a fogunkat és nem panaszkodtunk hanem tettük a dolgunkat. Most van SZJA kedvezmény meg 3% lakás...
Én 24 éves vagyok és azon kell gondolkozzak, hogy elköltözzek-e albérletbe mamahotelből. Mert nettó 550-ből, ami kb. átlagbér kifizethetek 150-et albérletre párommal megosztva, ebből a rezsi kaja benzin megélhetés 200 körül minimum, és akkor marad jó esetben 200...
Ez lenne a mesterterv, amiről Gulyás Gergely beszélt?
A fiatal munkavállalók számára az SZJA-mentesség valódi nettó jövedelemnövekedést jelent. Ez segíti az önálló életkezdést és a családalapítást. Az intézkedés ösztönzi a munkavállalást is. Nem támogatás formájában érkezik, hanem a megtermelt jövedelem marad a...
Szakács Pisti AI generált lánnyal mondatja fel a propagandát (aki nem hinné, figyelje hátul az oszlopot, aminek nincs teteje, na meg a kutyát póráz nélkül).
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!