A fiatalság woke-t és LMBTQ-t akar ezért nem szavazott Orbánra?

válasza:Pontosabban:
*Nem hinném, hogy egy igazán konzervatív meleg ember lengetné a szivárványos zászlót.

válasza:"Ezt igazolja az, hogy világmárkák, multik, stb. álltak be az LMBTQ-hoz. "
Máskor meg állnak le róla, mint pl Trump beiktatása után.
A vállalatok, micsoda fordulat, a profitban érdekeltek. És mindig amögé állnak be, amitől azt remélnek.
Tudom, izgalmasabb a világ ha mindenféle összeesküvéseket meg ellenségeket látsz mindenhol, de a valóságban mindez a sok baromság egyszerűen csak a Fidesz által gyártott ellenségkép, semmi több. Mert amikor a sorosozásra már nem mozdult rá annyira a sok birka, akkor egyszerűen kellett valami újabb bűnbak, amivel szemben az ex-kormányunk a hősi megmentő szerepében tetszeleghet. Voltak ezek migránsok, Brüsszel, Ukrajna, vagy épp az lmbtq. Csak egyik sem jelentett soha semmiféle veszélyt...

válasza:

válasza:

válasza:"Máskor meg állnak le róla, mint pl Trump beiktatása után."
Trump visszahozása pont annak a jele, hogy az amerikaiak annyira torkig voltak már az egésszel, hogy inkább visszahoztak egy bukott elnököt, csak legyen már vége. Így igen, az amerikaiaknál feltehetően most kissé visszaszorultak, habár a társadalomban meg lehet a nyoma annak, ami történt.
De az Amerika, nem pedig Európa.
Lásd ezzel kapcsolatban a korábbi, külföldi queer tanárral kapcsolatos videót, ami bepillantást nyújt abba, mi folyik külföldön.
Ismétlem: Magyarországon AZÉRT nincs ez, mert a Fidesz-kormány olyan törvényeket hozott, amik visszább fogták ezeket a csoportokat.
"Épp az ellenkezője a lényeg. A szexuális orientáció aránya minden európai társadalomban stabil, 90–95% heteroszexuális, 5–10% LMBTQ (ebből kb. 2–4% meleg/leszbikus, 3–6% biszexuális).
Amint említettem, a magukat LMBTQ emberekhez sorolók száma növekszik.
Nézzük Magyarországot.
2019-ben a megkérdezettek 24%-a számolt be arról, hogy van LMBTQ ismerőse.
2023-ban már 54%-nál vagyunk.
2024-ben már 60%-nál vagyunk
Ez bizony jelentős növekedés.
Forrás: [link]
De nézzünk egy amerikai kutatást!
A Telex forrása szerint:
"A felmérés alapján meredeken nő az LMBTQ-identitásúak aránya generációról generációra."
A Z generációról ezt írja:
"A legfiatalabb, már felnőtt tagokkal rendelkező generáció (1996–2012) pedig 22,3 százalékkal messze kiemelkedik a mezőnyből, ráadásul a tavalyi kérdőívhez képest is 1,5 százalékponttal nőtt az LMBTQ-identitású fiatalok aránya."
Megvan tehát az érzékenyítésnek, lobbizának az eredménye.

válasza:

válasza:Nincse az orosz LMBTQ emberek arányáról adatom, annak nem néztem utána.
A forrásokkal, amiket linkeltem, azt kívántam igazolni, hogy nő azoknak az embereknek a száma, akik ehhez a mozgalomhoz/közösséghez sorolják magukat.
De egyébként meg, nekem 8.
Én leírtam a véleményem, mindenki azt gondol, amit akar. Helloka.

válasza:"Magyarországon AZÉRT nincs ez, mert a Fidesz-kormány olyan törvényeket hozott, amik visszább fogták ezeket a csoportokat."
És mi van az összes többi országgal, ahol nem volt Orbán, de mégsem történt meg mindaz, amit vizionált?

válasza:

válasza:"És mi van az összes többi országgal, ahol nem volt Orbán, de mégsem történt meg mindaz, amit vizionált?
Mi nem valósult meg?
LMBTQ óvoda Németországban:
Az osztrákoknál tanítják az iskolában a transzokat:
Svédországban 18-ról 16-ra csökkentették azt a törvényt, aminek következtében valaki nemet válthat:
A fentiek fényében ez meg itt hagyom nektek, egy kis elmélkedésre:
"A nemzetközi és hazai LMBTQ-szervezetek egy német lap írásában megüzenték, hogy olyan konkrét intézkedéseket várnak el a Magyar Péter vezette új kormánytól, mint például annak a gyermekvédelmi törvénynek az eltörlése, amely korlátozza az LMBTQ-témák megjelenítését az oktatásban és a médiában."
De, hogy ne legyen az, hogy "propagandát" tolok, itt az eredeti német cikk, hogy pontosan milyen követelése van a lobbinak:
----------------
Bizony, benne van a pakliban, hogy a saját bőrén tapasztalhatja mindenki Magyarországon: amit Fidesz propagandának hittek, az igazság volt.
Kapcsolódó kérdések:
Nem tudom miben bíznak. Vagy ez egy újabb jó ok volt a beba**ásra?Merthogy az államkassza kiürült, az a kevés lehívandó EU-s pénz már nem váltja meg a világot (a többi megy Ukrajnába), eközben ők tömegesen nem vállalnak gyereket így 10-20 év múlva összeomlik a...
Nem mindent az államtól kellene várni. Mi is 34 évig éltünk panelben 45 négyzetméteren férjemmel fel neveltünk 2 gyereket. Lehetett volna mindig több. De össze szorítottuk a fogunkat és nem panaszkodtunk hanem tettük a dolgunkat. Most van SZJA kedvezmény meg 3% lakás...
Én 24 éves vagyok és azon kell gondolkozzak, hogy elköltözzek-e albérletbe mamahotelből. Mert nettó 550-ből, ami kb. átlagbér kifizethetek 150-et albérletre párommal megosztva, ebből a rezsi kaja benzin megélhetés 200 körül minimum, és akkor marad jó esetben 200...
Ez lenne a mesterterv, amiről Gulyás Gergely beszélt?
A fiatal munkavállalók számára az SZJA-mentesség valódi nettó jövedelemnövekedést jelent. Ez segíti az önálló életkezdést és a családalapítást. Az intézkedés ösztönzi a munkavállalást is. Nem támogatás formájában érkezik, hanem a megtermelt jövedelem marad a...
Szakács Pisti AI generált lánnyal mondatja fel a propagandát (aki nem hinné, figyelje hátul az oszlopot, aminek nincs teteje, na meg a kutyát póráz nélkül).
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!