Vessek még idén kukoricát, vagy ne? Mikor visz mp a háborúba meghalni?
Figyelt kérdés
ápr. 21. 12:16
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Téged még nem vitt el? Mázlista! Mi már rég a fronton vagyunk queer kecskévé átoperálva.
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem visz sehova, idehozza a frontot, a 🌽-ba meg el lehet bújni, szóval ültessed bátran!
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Az ukránok már 4 éve védik fegyverrel az országukat, de idén is vetnek.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Mégis ki mondta, hogy vinne? Ja, és neked annyi eszed volt, hogy bevetted? Akkor meg minek a kérdés?
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Én már 1 hete itt vagyok az ukrán lövészárokban ahol brüsszelita ukrán katonák lőnek ránk!
8/9 anonim válasza:
Elvittek engem is a frontra, most egy bunkerban vagyok bezárkózva és ott írom a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Miért veszünk ukrán kukoricát?
A Rail Cargo Hungaria (RCH) az idén már egymillió tonna ukrán gabonát fuvarozott – közölte a vasúti árufuvarozó társaság. A 80 százalékban kukoricából álló gabonaszállítmányok részaránya az Ukrajnából érkező áruforgalomban a tavalyi 2 százalékról 30 százalékra nőtt –...
Tüntizgetés, höbörgés, elégedetlenkedés helyett nem lenne jobb visszatérni a földekre kapálni?
Az ipari civilizációnk össze fog omlani ez már tény, csupán idő kérdése.
Ingyen kukorica is jár majd az ingyen jegy mellé a Gyurcsány filmhez?
Esetleg nagy kóla?
Mi kerül 17,5 milliárdba ennek a hányingert keltő, ocsmány kukorica-górénak a megépítésénél?
"17,5 milliárdért épül az Országos Széchényi Könyvtár raktára, Mészáros Lőrinc gyerekei a befutók"
Magyarországon az elhagyatott ingatlanok házak területét miért nem használják fel termőföldnek?
A kérdés nem igazán nagyvárosokra és fővárosra szól hanem a vidékre ahol búza,kukorica,árpa és stb terem a földeken. Azt veszem észre mikor megyek ilyen helyekre múltkor egy 5500-6000 fős helyen voltam ahol egy csomó elhagyatott ház van és a természet visszafoglalja....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!