Miért lehet az új rendszerben valaki honvédelmi miniszter, akiről felmerül hogy közpénzen csináltatott magának zsírleszívást?

válasza:Pont ma posztolta Péter:
"A magyar emberek április 12-én egy teljes rendszerváltásra szavaztak." Hát ebbe Ruszin-szendi nem tudom hogy fér bele a dolgai után...
1. igaz, volt egy pár: A legfontosabb további vitatott ügyei:
Milliárdos szolgálati luxusvilla: A KEHI jelentése szerint egy dunakeszi ingatlan felújítására és berendezésére több mint egymilliárd forint közpénzt költöttek el. A vizsgálat szerint a helyszínt maga Ruszin-Szendi választotta ki, és olyan "kirívóan pazarló" tételeket vásároltak bele, mint például egy 4 millió forint értékű versenybiliárd-asztal vagy egyedi whiskys hordók.
Helikopteres „magánutak”: Sajtóhírek szerint a tábornok több alkalommal használta a Magyar Honvédség helikoptereit magáncélra, például hogy Ebesre utazzon a feleségéhez. Az állítások szerint ehhez külön ideiglenes leszállópályát is kialakítottak a település szélén.
NATO-képviselet körüli viták: A Honvédelmi Bizottság előtt felmerült, hogy Ruszin-Szendi bizonyos nemzetközi egyeztetéseken nem a kormány hivatalos álláspontját képviselte, ami miatt a bizottsági tagok szerint kockára tette az ország biztonságát.
Fegyverviselési incidensek: 2025 őszén visszavonták a fegyverviselési engedélyét, miután politikai rendezvényeken és a Tisza Párt színpadán is lőfegyverrel jelent meg, ami szabálysértésnek minősült.

válasza:

válasza:

válasza:"Kiváncsi vagyok, hogy az új kormányában is folytatja-e azt a gyakorlatát, hogy a wc-re is magánrepcsivel jár és luxusszállodákban száll meg, mindenhol."
Honvédelmi miniszterként ez már alapból dukál neki, korábban meg csak próbálgatta milyen lesz majd egyszer, szokni kell a mundért, nehogy megilletődjön az ember, ha rászakad pikk-pakk egy miniszterség.

válasza:Lehet-e az oroszok csatlós kutyája a külügyminiszterünk?
Lehet-e az fszb egyik legnagyobb üzleti partnere a honvédelmi miniszterünk?
Sorolja mmég? Ezekkel nem volt gondod évekig, de (tegyük fel igaz) hogy valaki zsírleszívást csinált... Tesó, menj be egy plázába és nézd meg a 20 éves ribizliket: feltöltött száj, feltöltött csöcsök, BBL, műhaj, zsírleszívás,botox köbméterszámba... Teljesen el vagy szakadva a valóságtól, amikor azt hiszed egy ilyen világban zsírleszívással lehet hergelni valaki ellen. Ugyanilyen sikertelen volt a kormány homofób propagandája is, mert még a kormányfő fia is búza volt :D
Ennél többre lesz szükség, ezek a régi szovjet/orosz módszerek jelentős részben már nem működnek a 2020-as években.

válasza:"7. Az ilyen szektás hozzáállás rémisztő. Én is a változásra szavaztam"
Kapaszkodj meg: én viszont nem a Tiszára szavaztam. És abban is biztos vagyok, hogy te sem a Tiszára szavaztál, csak "tiszásnak" adod ki magad és így róbálod becsempészni a fidesz propagandát az életünkbe.
Kapcsolódó kérdések:
Ha belegondoltok van benne logika. Messiásnak hívták, persze csak gúnyosan, ráadásul a magukat kereszténynek valló képmutatók. És még csodákat is tett, mert ahogy megválasztották, már erősödött is a forint.
Lázár Jánosnak tetszene az ötlet?
:D Nehéz elhinni, hogy valamelyik miniszter, vagy bárki odaáll a mikrofon elé és önállóan mondd valamit. Magyar Péter egyedül végig visszi a 4, vagy 8 évet.
Mi lehet ennek a józan oka? Ha egy párt egy embertől erős függő helyzetben van évtizedek óta, akkor az nem egy szabad önálló szuverén párt és közösség, hanem egy ember rabszolgahada?
Hihetetlen sok energiát fektetett be az egészbe èjjel - nappal járta az országot kampányolt szenvedett azért hogy kormányon legyen, de ugyanakkor egy baromi nehéz dolog, rengeteg probléma, rengeteg nehézség jön egy kormányzásban, mi a jó az egészben
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!