Mi lett volna az az ellopott összeg amire azt mondták volna a fideszesek hogy "Nem, nem, elég volt! Ne legyen több lopás! Ez már túl sok!" Van egyáltalán ilyen összeg?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Pontosan mennyit is loptak el a Fidesz kormányzás alatt amire te azt mondod, hogy az már túl sok volt és ezért kellett menjenek?
2010-2025 között az 1 főre eső GDP Magyarországon 48%-ot nőtt ezzel a 8.-ok vagyunk a 13 "új" csatlakozó EU-s országból.
2010-2025-öt nézve a V4 országok közül lengyelektől kikaptunk, szlovákokat és cseheket vertük növekedésben.
Közben messze túlteljesítettük az EU és Eurózóna átlagot is.
Kapcsolódó kérdések:
Vagy egyáltalán elindulni, mert olyan magas minden területen az elvárás?
nekem nem ír semmit az ügyfélkapu hiába kérdezem le.
2 éve kaptam az első otp junior bankkártyámat. Mivel fogalmam nincs hogyan működik nővérem intézte javarészt és habár figyeltem és a hölgy is nagyon segítő kész volt meg magyarázott most is homályos hogy van ez. Szóval ugye van a pénz a kártyámon de emellett lett...
Kiszamoltam az kb 326 000 forint nettóban, plussz a kafeteria. Nem sok különbség , de azért mégiscsak 70 000 a mostani bérem meg az között.
Akármilyen módszerrel próbálok belépni, mindig kéri, pedig korábban be lehet lépni anélkül is. Mindig írják, hogy üzenetküldési díjak kerülhetnek felszámításra. Milyen összeg lehet?
Persze nem rendelkezem nagy összeggel, csak érdekel, hogy ezek tranzakciók lehetségesek-e egyáltalán.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!