Toroczkai László miért 'nyomja meg' annyira a szavakat?

válasza:Ez van amikor valakinek a mondandójába nem lehet belekötni. Akkor marad a hóferkézés, időjárásozás, meg hogy jaj milyen vezetékneve van meg hogyan beszél hahaha
És még azt hittük a tiszások jobbak lesznek majd mint a fidesz...

válasza:

válasza:Nem vettem észre.
Nyomatékosítani szavakat lehet, kicsit fokkozza a hangulatot. Nekem Torockai kicsit T-1000 stílusú, látszik hogy vagy katonák vagy rendőrök közt mozog.
Torockai az egyetlen politikus aki tud normálisan beszélni... Általában 5 perc alatt elmondja amihez másoknak 20 perc kell. Tud rizsázni is, de nem jón be, a választásokhoz viszont kötelező.
Ott van még 1-2 dks, aki jól beszél de ellenszenves, vagy Orbán, de bohóckodik, kinek mi jön be... Ott volt még az mszps Mesterházy, j[l beszél, még a v for vendetta bajusz is bejön, de nem jutottak be.
Helyettük van a botladozó Peti meg tuskó Romulusz... Majd meglátjuk mi lesz botrányon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
A Bűnvadászok kiköltözteti Sulyok Tamást a Sándor palotából
Mai napon a mi hazánk - monor előjött egy zavaros de végülis Orbánt éltető konteóval, miszerint ő irányítja a Tiszát és MP a bábja aki által most megkapja majd az uniós forrásokat. Tehát Magyar Péter nem csak egy brüsszeli báb, hanem orbán bábja IS és Orbán...
Fontos a széleskörű és több szemszögből való tájékozódás és a kritikus médiafogyasztás vagy jobb véleménybuborékba zárkózni?
Sokáig hallgattam, hogy "apad a Tisza", hát most nagyon úgy tűnik, hogy most elmosott mindent.
Ez EU legszegényebb országát 16 év után? Az MNB 650 milliárdot? Lölő stróman 1700 milliárdját? Tiborcz és Rasi ezermilliárdjait? Hatvanpusztát és a szafarit? Vagy mit?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!