Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkai miért áll bele...

Toroczkai miért áll bele ennyire Sulyok leváltásába?

Figyelt kérdés

Én szkeptikus voltam idáig hogy tényleg fidesz ügynök volna de ezzel a performanszával teljesen egyértelművé tette számomra.

Amit végképp nem értek hogy miért egy ilyen pitiáner ügyért leplezi le magát ilyen látványosan? A Tisza 2/3-al azt csinál amit akar, hivatkozni az alkotmányos rendre főleg úgy hogy annak az alkotmánynak a megváltoztatása volt az egyik legfontosabb ígérete a Tisza kampánynak egyszerűen ostobaság… ha hiteles politikai szereplő volna Toroczkai pontosan értenie kéne mi a probléma Sulyokkal és ha inteligens azt is látnia kell hogy ezzel a vergődéssel semmit nem ér el azon kívül hogy lejáratja magát… miért csinálja akkor?

ápr. 21. 15:43
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem az Orbán-Toró viszony kicsiben ugyanaz, mint a Putyin-Orbán viszony, illetve alárendeltség. Valamivel fogja Orbán ezt a félhülye nácit, ahogy őt is fogta idáig Putyin. Másképp nem tudom elképzelni, hogy miért lenne ennyire szolgalelkű.
ápr. 21. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
MI Hazánk = Fidesz ezért
ápr. 21. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Kell a jó pont a Tiszánál. A politika erről szól. Kéz kezet mos.
ápr. 21. 15:46
 4/10 A kérdező kommentje:

Toroczkai abba áll bele hogy a Tisza leváltsa Sulyokot, alkotmányos puccsnak nevezi

ápr. 21. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem felesleges a Mi hazánkkal foglalkozni. A mérleg nyelve álmukból semmi nem lett, jelentéktelen pártocska maradtak, nem voltak képesek még a 6%-ukat sem megugrani, amit az EP-n megszereztek.
ápr. 21. 15:48
 6/10 anonim ***** válasza:
34%
Kiszolgálja a Fideszt
ápr. 21. 15:50
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem írnám még így le őket, Tiszás populista és Fideszes radikalizálódás viharában megőrizték a mandátumaikat, több párti parlamentben én arra számítok hogy nőni fognak, ha szétesik a fidesz akkor egész biztosan. De ehez túl kell élni politikailag ezt a ciklust, amit most Toroczkai csinál azzal szét égeti a hitelességét

ápr. 21. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:
17%

Csak hogy olyant mondjak, amt meg is értesz. valamit neki is kell azért csinálnia. Ennyi telik. Ezt is tudta mindenki, csak te nem.

Természetesen a semmi ismeretnek is kell valami, kiindul önmagából: Há azér csinájja mer fogják valamivel. De nem. Ehhez ért.

Ha pedig valakit elküldenek melegebb éghajlatra, mégis kell neki a "jó pont", no azt vissza se engedik onnan. Minek a kolonc?

ápr. 21. 15:52
 9/10 anonim ***** válasza:
38%

Sulyok. Az melyik is?

Ja... Hogy ez az a família, ami szorgosan nyomozta, és jelentette fel a zsidó felmenőkkel terhelteket? Jó munkáért cserébe bele is huppantak a halálba küldött zsidó orvos család lakásába?

Hitleristák magyarországi pártja meg épp együtt érez harcostársaival?

Egyéb kérdés?

ápr. 21. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek.

ápr. 27. 22:11

További kérdések:

Hogyan egyház-mentesíthetnénk az oktatást?

Az egyházi iskolákba járók aránya nagyott nőtt az utóbbi 20 évben az állami iskolák szándékos leamortizálása miatt, pedig az össznépesség és a fiatalok is egyre növekvő arányban ateisták és agnosztikusak, vallástalanok. A hittan 99% propaganda, nem filozófia, nem...

A fideszesek és vezetőik miért élvezték 16 évig, hogy pszichikailag bántalmazhatták a magyarokat?

A bántalmazó politikai szadizmus hiánya, az örömforrásuktól való megfosztás pszichológiai értelemben most milyen érzéseket vált ki bennük?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!