Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kapitány / Tisza mennyire...

Kapitány / Tisza mennyire akarja letörni az inflációt?

Figyelt kérdés

"A TISZA egyik legfontosabb célja, hogy hiteles és kiszámítható gazdaságpolitikával letörje az inflációt, mert a magyar emberek pénze nem veszíthet újra és újra az értékéből."

Jelenleg 1,8%-on áll. Telex év elején már egyenesen élelmiszer deflációt mért. (hülyébbek kedvéért a defláció azt jelenti, hogy olcsóbbá váltak az élelmiszerek amiket ők vásároltak)

[link]

[link]

ápr. 22. 19:27
A kérdező szavazást indított:
Tiszás vagyok, végre beférünk majd éves alapon 3% alá.
Tiszás vagyok, 4,4% alá fogják csökkenteni. (ennyi volt tavaly)
Tiszás vagyok, nőni fog az infláció.
Fideszes / Mi Hazánkos vagyok, végre beférünk majd éves alapon 3% alá.
Fideszes / Mi Hazánkos párt támogatója vagyok, 4,4% alá fogják csökkenteni. (ennyi volt tavaly)
Fideszes / Mi Hazánkos párt támogatója vagyok, nőni fog az infláció.
Pártsemleges vagyok, végre beférünk majd éves alapon 3% alá.
Pártsemleges vagyok, 4,4% alá fogják csökkenteni. (ennyi volt tavaly)
Pártsemleges vagyok, nőni fog az infláció.
Válaszban kifejtem.
7 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Én nem értem a fizetés emelés hogy töri le az inflációt, de mindegy.
ápr. 22. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem konkrét számadatokra gondolt, hanem arra értette, hogy olyan gazdasági szerkezetet szándékoznak építeni Magyarországon, amelyben kisebb lesz az esélye olyan magas és hosszú inflációs hullámnak, mint ami 2022-23 között volt. Magyarán egy hasonló inflációs időszakot sokkal alacsonyabb inflációval is át tudjunk vészelni. Én legalábbis így tudom értelmezni, amit mondott, nem hiszem hogy arra értette, hogy 1,8% alatt akarják tartani az inflációt, az már a gazdaságnak sem tesz jót, visszafogja azt.
ápr. 22. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Kapitány István a messiás 2.0. Ő csak jót akar majd a magyarságnak.
ápr. 23. 23:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Év elején defláció volt az élelmiszeren? A telex, ksh, stb adatai nem érdekelnek. A saját adataimat mérve még mindig drága az élelmiszer a fizetéshez képest.
ápr. 24. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

A Tisza kormány megalakulása után csökkeni fognak a lakás ingatlan árak?

A Tisza párt kormányzása alatt csökkeni fognak a lakás árak és egyszerű átlagfizetésű ember is tud majd lakást venni? Mert manapság egy lakás vásárlása szinte álom annyira elszálltak az árak. De csökenni fognak vagy stagnálni fognak egy jó ideig a Tisza kormány...

A Tisza kormány Tiszavirág életű lesz? Ha ők is propaganda gépezetet építenek fel és nem kezelik az inflációt?

Ha ugyanolyan propaganda gépezetet épít fel a Tisza párt mint a Fidesz akkor Tiszavirág életű lesz Magyar Péter kormánya? Olyan érdekes hogy amikor tegnap nyert a Tisza és kiírtam egy kérdést hogy megvalósítsa-e az igéreteit a Tisza párt akkor itt a gyakorin a...

Mi fog változni az elkövetkezendő egy évben a Tisza kormány alatt? Szerinted.

Konkrét példákat írnátok? Pl fizetés, egészségügy, oktatás, infláció, segélyek, számlák, élelmiszer árak. Mi fog változni és mennyire. (oké, hogy nem tudjuk de látogatni lehet)

Miért gondoljátok, hogy a Tisza változást fog hozni?

Leszögezném, hogy nem vagyok Fideszes. Józan ész alapján kérdem, ki az a hülye aki elhiszi, hogy bármi is fog változni a Tiszával? :D Csóró ország vagyunk, nem fog változni semmi még évtizedekig, nincs keret rá. Infláció marad, rossz egészségügy marad, alacsony fizuk...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!