Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszes hívek még most sem...

A Fideszes hívek még most sem kapizsgálják , hogy nagyon csúnyán át lettek verve? TISZA 66% Fidesz 25%

Figyelt kérdés
[link]

ápr. 22. 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
7%
Ezek után remélem, aki ezt a mérést végezte, örökre befejezi ezt a munkát, mert megmutatták a szakmai hozzáértésüket...
ápr. 22. 21:18
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Sajnálom azokat a bohócokat, akik ennek az úrnak a jóslataiban hittek:

www.youtube.com/watch?v=-T2SFdDOduo

ápr. 22. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
1 vagyok, na ezt hülyén fogalmaztam, úgy értem aki a kamu számosokat csinálta, ahol fordítva volt az eredmény.
ápr. 22. 21:20
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Nem akarom játszani az okosat, de ezt előre éreztem. Ez a 2.3 milliós tábor már 13-án hétfőn sem volt annyi.

Orbán vonzerejét pont a legyőzhetetlenségének a látszata adta. Most, hogy napnál világosabb a sebezhetősége és bukása, a kutya nem lesz rá többé kíváncsi. Magas lóról lehet nagyon, de nagyon nagyot esni.

ápr. 22. 21:27
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Hát gondolom ennyi maradt a megvásárolt szavazók nélkül, akik már elő mernek állni a valódi véleményükkel. Azért nagyon durva, hogy milyen gyorsan kimúlt ez a párt...
ápr. 22. 21:30
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
fidesz kanyec.
ápr. 22. 21:36
 7/11 anonim ***** válasza:
19%
Amúgy a grafikán 56 van ábrázolva, csakszólok. Kókány munka. Vissza kell hívni Kókát.
ápr. 22. 21:44
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Ott folytatják ahol abbahagyták, és teljesen lelepleződtek, mégis folytatják a hazugságaikat, a bázisuk meg szalad tőlük, mondjuk ki: a narancs pszichopatáktól. Mi más ez?
ápr. 22. 21:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Mi tudtuk mi a helyzet.

Ti letettek átqrva ahogy vagytok egyben.

ápr. 22. 21:50
 10/11 anonim ***** válasza:
56% van a grafikán, nincs is az y tengelyen 60%.
ápr. 22. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Nem csalódás az, hogy Magyar Péter meghívta Netanjahut Magyarországra?

A Tisza hívek tudtommal inkább Palesztina pártiak

Győzött a messiás. Orbán Viktor istenség meghal a hívek szemében?

Egy isten addig él, amíg hisznek benne. Tudom, hogy vesztett már választást, de akkor még messze nem volt ekkora kultusza. Most ez lelkileg vajon megtörte őket? Kissé olyan ez, hogy mélyen hiszel a sérthetetlenségében, aztán hirtelen összesik a csávó.

Miért ennyire agresszívak, gyűlölettel teliek a Tisza hívek?

Félelmetes látni napról napra a kirohanàsaikat. Ez mindig bennük volt vagy MP váltotta ki belőlük?

A Fidesz hívek ennyire immunisak az 0rbánék körüli botrányokra?

lehet itt kegyelmi ügy, cigányozás, gödi botrány, hazugság, alattomosság, ármánykodás, manipulálás és agymosás, nem érdekli őket és csak prüsszelt meg uktajnát fújják.... Az egész országot egy üres pusztává kell tenni, akkor sem fog kinyílni a szemük?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!