Most akkor a Kapitány István által bejelentett adózás tükrében nem lesz 15 százaléknál a mostaninál magasabb SZJA kulcs ugye?

válasza:hát árokpart erre csúnyán ráfaragtál
de bizony, valamiből finanszírozni kell
nettó 420 ezer forintot keresők még kapnak havi 2000 ezer forintot, cserébe a túlórás műszakpótlékodat hazaviszi a tisza párt :)))
na mi van proli? azt hitted szorgalommal felkapszkodhatsz?
emlékeztető : www.youtube.com/watch?v=QFhgXqyHIU4

válasza:Ezek még a hátatokról is lehúznak még 1 bőrt.
Kitartás skacok,ezt akartátok.
Nesztek.

válasza:"Tehát ha valaki teszem azt bruttó 700 ezer forintot keres annak is marad a mostani 15 százalék"
Igen

válasza:Nem, ennem az adókedvezmény célja tényleg csak a létminimum alatt lévők anyagi támogatása.
Továbbra is mi középosztálybeli férfiak fogjuk eltartani a költségvetést. :P

válasza:Hajrá!
Főleg azoknak 'akik nőjének' farkuk van!!!!

válasza:

válasza:Nem úgy tűnik, hogy lenne. Azt el tudom képzelni, hogy ha mégis lesz, akkor olyan szinteken, ami az átlag embert nem érinti, hanem nem tom, milliárdosokat érinti.
A honnan lesz erre pénz kérdésre meg az a válasz, hogy propagandakiadások megszüntetése pl.
Kapcsolódó kérdések:
Az tény, hogy ha hatalomra kerülnének, és 2/3-dal, azonnal eltörölnék ezt a törvényt (hacsak MP nem úgy hozza meg ezt a döntést, hogy azt nem csak a 2/3, hanem, mondjuk, a 4/5 támogatja, amire az MHM miatt azért van valamennyi esély), de indulni még így is csak...
semmit nem jelentett be, de már előző este beharangozta mekkora dolgot fog beharangozni... nem értem
Török Gábor itt már alkotmányválsággal riogat, miközben jelenleg nincs is alkotmányunk. Szerintem a Tisza szavazói el is várják, hogy a bebetonozott fideszes oligarchák ki legyenek dobva, legyen vagyonelkobzás majd bebörtönzés.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!