Árokpart kérdése:
Most akkor a Kapitány István által bejelentett adózás tükrében nem lesz 15 százaléknál a mostaninál magasabb SZJA kulcs ugye?
Figyelt kérdés
ápr. 22. 23:23
11/13 anonim 

válasza:

válasza:Nem kell ahhoz miliárdosnak lenni. Már mediánbér felett. Figyelni kellett volna (ja, tudom, fidesz propaganda).
12/13 anonim 

válasza:

válasza:fog még sokak fülében zengeni a "na mi van, jöttem a 33%omért"
13/13 anonim 

válasza:

válasza:Az a szomorú,hogy ez már volt 1x,úgy hívták Bokros.
És nem tanulnak a túltanultak semmiből!
Megérdemli a sorsát ez a retek társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Azzal, hogy MP bejelentette, hogy senki sem lehet két ciklusnál tovább miniszterelnök, gyakorlatilag nem csak Orbán indulását lehetetlenítette el,...
Az tény, hogy ha hatalomra kerülnének, és 2/3-dal, azonnal eltörölnék ezt a törvényt (hacsak MP nem úgy hozza meg ezt a döntést, hogy azt nem csak a 2/3, hanem, mondjuk, a 4/5 támogatja, amire az MHM miatt azért van valamennyi esély), de indulni még így is csak...
Orbán Viktor bejelentette a... nagy semmit, miután a 7 perces videóból még 4 perc a visszaszámlálás volt 🤣🤣🤣 Nem hiszem el, mi volt ez a semmitmondó...
semmit nem jelentett be, de már előző este beharangozta mekkora dolgot fog beharangozni... nem értem
Most hogy Magyar Péter bejelentette, hogy a Fidesz bebetonozott emberei menesztve lesznek, megindult a pánik?
Török Gábor itt már alkotmányválsággal riogat, miközben jelenleg nincs is alkotmányunk. Szerintem a Tisza szavazói el is várják, hogy a bebetonozott fideszes oligarchák ki legyenek dobva, legyen vagyonelkobzás majd bebörtönzés.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!