Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kövér László nak ismét elgurul...

Kövér László nak ismét elgurult a gyógyszere? a minap azt nyilatkozta hogy :április 12 én a sátán csatát nyert.

Figyelt kérdés
ápr. 23. 00:39
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyen dumákkal csak azt érik el, hogy a következő választásokon tényleg már csak egy nagyon szűk, menthetetlenül hülye réteg fog szavazni rájuk, aztán mennek a levesbe.
ápr. 23. 00:53
 2/4 anonim ***** válasza:
36%
Mint mindig.
ápr. 23. 04:52
 3/4 anonim ***** válasza:
75%

Mi az, hogy ismét?

Egyszer gurult el neki nagyon régen, azóta sem találja.

ápr. 23. 08:19
 4/4 XXXBalazs ***** válasza:
80%
Ez az ember sose volt normális.
ápr. 23. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Toroczkai miért áll bele ennyire Sulyok leváltásába?

Én szkeptikus voltam idáig hogy tényleg fidesz ügynök volna de ezzel a performanszával teljesen egyértelművé tette számomra. Amit végképp nem értek hogy miért egy ilyen pitiáner ügyért leplezi le magát ilyen látványosan? A Tisza 2/3-al azt csinál amit akar,...

Egyetértesz a Mi hazánkkal, hogy Orbán a legnagyobb stratéga és a választás elvesztése is a zsenialitásának köszönhető és most a háttérből irányít...

Mai napon a mi hazánk - monor előjött egy zavaros de végülis Orbánt éltető konteóval, miszerint ő irányítja a Tiszát és MP a bábja aki által most megkapja majd az uniós forrásokat. Tehát Magyar Péter nem csak egy brüsszeli báb, hanem orbán bábja IS és Orbán...

Toroczkai László miért 'nyomja meg' annyira a szavakat?

Túlságosan erőteljesen ejti ki a szavakat, vagy nem tudom hogy mondjam😅

Kövér László Bácsi azt mondta most a Sátán győzött végül Jézus Krisztusé lesz a győzelem. Az MSZMP tagjaként is ilyen nagyon vallásos volt?

Számomra undorító hazug képmutató az egész pártjuk az ilyen hozzáállásuk miatt. Orbán is volt már minden,Kisz titkár liberális szélsőjobbos stb.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!