Kövér László nak ismét elgurult a gyógyszere? a minap azt nyilatkozta hogy :április 12 én a sátán csatát nyert.

válasza:

válasza:Mi az, hogy ismét?
Egyszer gurult el neki nagyon régen, azóta sem találja.
Kapcsolódó kérdések:
Én szkeptikus voltam idáig hogy tényleg fidesz ügynök volna de ezzel a performanszával teljesen egyértelművé tette számomra. Amit végképp nem értek hogy miért egy ilyen pitiáner ügyért leplezi le magát ilyen látványosan? A Tisza 2/3-al azt csinál amit akar,...
Mai napon a mi hazánk - monor előjött egy zavaros de végülis Orbánt éltető konteóval, miszerint ő irányítja a Tiszát és MP a bábja aki által most megkapja majd az uniós forrásokat. Tehát Magyar Péter nem csak egy brüsszeli báb, hanem orbán bábja IS és Orbán...
Túlságosan erőteljesen ejti ki a szavakat, vagy nem tudom hogy mondjam😅
Számomra undorító hazug képmutató az egész pártjuk az ilyen hozzáállásuk miatt. Orbán is volt már minden,Kisz titkár liberális szélsőjobbos stb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!