Aki most politikai menedékjoggal van X országban, mikor biztonságos visszatérnie?
Nagyon jó lenne már, de nyilván nem véletlenül adták meg azonnal a menedékjogot, és nem szeretném a bőrömet vinni a vásárra.
Mennyit kell várni, mire lecserélődik a banda?

válasza:

válasza:"nem kot oda semmi es senki. sose volt honvagyam"
Nem hibáztatlak, nincs sok értelme ide visszajönni amúgy
De nagyon remélem hogy nem külföldről szoktad itt osztani az észt a magyar politikáról, mert az nagyon szánalmas lenne
Értelek, persze, de nekem 2017-2018 -ban volt a "zűröm" (ami nem nekem volt, én csak felfedeztem). nem írom le, mi, mert beazonosítható lennék az illetékseknek, lényeg, hogy szó szerint az életemért menekültem, egy kedves nagykövetség elég sokat segített, mikor ők is látták a dolgokat.
Én se annyira vágyok vissza, nem hiányik a magyar légkör se, csak mégis, rokonok, idős szülők ott vannak, reménykedem azért, hogy még valamikor visszajutok (és persze utána ismét vissza ide).
Csak biztos értesülsz a dolgokról, hiába volt nyomozó az a 8 ember aki Sanyi ügyeit próbálta felderíteni, valamilyen rejtélyes okból mind meghalt, ismerünk pár ilyet ugye, szóval attól tartok, május még korai.
Én már csak itteni állmapolgár vagyok, itteni útlevéllel, szóval kérdéses, egyáltalán felfedezének-e, ha visszamegyek, de ... kétségeim mindenképp vannak.

válasza:2 es vagyok
az eszt az tudja osztani akinek van. en EL SZOKTAM MONDANI A VELEMENYEMET HA VAN, akar a magyar politikarol is. ha akartam volna mint kettos allampolgar elhettem volna a szavazati jogommal is ahogy masok meg is tettek.
4 es nek.
a te dolgod meg eleg friss a datumot tekintve. en nem mennek vissza most se es meg nagyon sokaig sem, de ez csak az en velemenyem. attol fugg TE hogyan erzel, van e honvagyad az otthon elok irant. ebben nem lehet tanacsot adni. en a nagymamamtol bucsuztam el o tudta egyedul hogy lelepunk es mind a ketten tudtuk hogy soha tobbet nem talalkozun. ennek ellenere amikr 1991 ben meghalt rettentoen fajt es hianyzik nekem a mai napig is mert o nevelt fel 10 napos koromtol. de attol hogy ott lettem volna a temetesen o mar nem jott volna vissza sajnos, ezert nem is gondoltam ra pedig akkorra mar megvolt az Ausztral utlevelem. mai napig sincs semmifele magyar okmanyom.
Valószínű így van, még várnom kell.
Bár nem tudom, legyen-e reményem, hiszen a "régi" darabok baromi lassan fognak cserélődni. Őszintén, mire lehet számítani, mikorra sikerülhet minden egyes bírát lecserélni pl? Nekem ez kardinális kérdés, mert addig nem lehetek nyugodt, amíg csak 1 is a helyén van azok közül. Sajnos megtapasztaltam, milyen az állami maffia, és hogy semmitől nem riadnak vissza.
Úgyhogy passz, nem lesz ez olyan gyors, mindenestere figyelemmel kísérem a változásokat. Azért nem megyek vissza, hogy kinyírjanak, honvágyam sincs, ugyanakkor rokonok maradtak, akikkel jó lenne találkozni.
Nekem is már csak itteni útlevelem van, de attól még gondolom, benne vagyok a magyar nyilvántartásokban. Kérdés, mennyire működik nekik az arc alapú azonosítás pl.

válasza:7
Oké, beszélhetünk, persze. ha 40 éve vagy kint, akkor nyilván tök más a hátterünk, de hidd el, el se tudom dönteni, mikor volt erősebb a maffia. Igazából most is eltesznek bárkit az útból, csak most nem annyira nyíltan, vagy ha nyíltan is, de nem szokott a valós ok kiderülni.
ha gondolod, oké, beszéljünk, kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Ha apukádnak van egy luxus rezidenciája, luxus bukerral, az ország hadserege, +állig felfegyerzett, kiképzett magánhadsereg(TEK) +Teljes rendőrségi állomány Vagy felhívod telefonon, hogy Európa egyik legkeményebb, legharcedzettebb hadserege halálosan...
Én ezt nem értem... Akkor eddig nem ért semmit az osztogatás a progandára és lejáratásra költött sok milliárd? Vagy Pjotr és Gáspár Evelin magas szintű munkássága? Vagy a Lázár János féle romák és Bayer féle fiatalok megszólítása? Hogy hogy van ez kérem?
Magyarországon utoljára terrortámadás 1931-ben történt, amikor Matuska Szilveszter felrobbantotta a biatorbágyi vasúti hidat, közel 100 éve. Magyarországon katonai harc utoljára 1956-ban volt, több, mint 50 éve. A jelenlegi Magyarországon nincsenek szeparatisták,...
Ő maga állította hogy teljesen biztonságos.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!