Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor ellenzéki főképvi...

Orbán Viktor ellenzéki főképviselőként is fog harcolni az EU ellen?

Figyelt kérdés
ápr. 23. 06:13
 1/4 anonim ***** válasza:
30%
Tudtommal most jelölték az Eu élére Ursula helyett. Ha nem vállalja el és harcol az Eu ellen akkor az Eu teljesen össze fog omlani és hatalmas éhínség fog rajta végigsöpörni.
ápr. 23. 06:16
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Európa nem annyira hülye, hogy megtámadja Ukrajnát...

nem fognak egy bukott, utolsó ruszkit megválasztani.

ápr. 23. 06:50
 3/4 anonim ***** válasza:

2

Neked alapfogalmaid azért vannak?

ápr. 23. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem váltja Ursulát 2029-ben.
ápr. 23. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Rosszul vagyok bekötve, hogy én elsősorban azt akarom, hogy nekem legyen jó, és nem azt, hogy a volt Fideszes politukusoknak nagyon rossz? És ez az...

Nekem nem lesz attól jó, hogy Orbánnak rossz, nekem attól lesz jó, ha nekem jó. Tehát, ha nekem jó, miért legyen Orbánnak rossz, attól nekem nem jó.

Van rá esély, hogy 2030-ban már nem jut be a fidesz a parlamentbe?

A szégyenteljes választási vereségük után sem képesek belátni az elmúlt 16 évben elkövetett bűneiket, képtelenek a valós önkritikára. A fidesz vezető politikusai nem hajlandóak 0rbán Viktort lemondatni és ő maga sem képes lemondani a pártelnöki tisztjéről. Ennek...

Orbán Viktor köztársasági elnök lesz?

Ellenzékben Orbán Viktor lehet a köztársasági elnök ha Sulyok Tamás lemond? Lehetne Orbán Viktor a köztársasági elnök?

Orbán Viktor valójában egy senki?

16 évig játszotta, hogy ő nagy formátumú politikus Magyarországon és külföldön egyaránt. Most hogy elbukta a választást, az emberek többsége örül hogy megszabadult tőle, Európában is örülnek hogy nem kell tovább elviselni. Az állítólagos nagy szövetségesei is szarnak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!