Orbán Viktor ellenzéki főképviselőként is fog harcolni az EU ellen?

válasza:

válasza:Európa nem annyira hülye, hogy megtámadja Ukrajnát...
nem fognak egy bukott, utolsó ruszkit megválasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Nekem nem lesz attól jó, hogy Orbánnak rossz, nekem attól lesz jó, ha nekem jó. Tehát, ha nekem jó, miért legyen Orbánnak rossz, attól nekem nem jó.
A szégyenteljes választási vereségük után sem képesek belátni az elmúlt 16 évben elkövetett bűneiket, képtelenek a valós önkritikára. A fidesz vezető politikusai nem hajlandóak 0rbán Viktort lemondatni és ő maga sem képes lemondani a pártelnöki tisztjéről. Ennek...
Ellenzékben Orbán Viktor lehet a köztársasági elnök ha Sulyok Tamás lemond? Lehetne Orbán Viktor a köztársasági elnök?
16 évig játszotta, hogy ő nagy formátumú politikus Magyarországon és külföldön egyaránt. Most hogy elbukta a választást, az emberek többsége örül hogy megszabadult tőle, Európában is örülnek hogy nem kell tovább elviselni. Az állítólagos nagy szövetségesei is szarnak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!