Szijjártó csak mégjobban lejáratta magát és a fideszt a Telexes interjúval?

válasza:

válasza:

válasza:"Szijjártó szerint ellene mindig azt hozzák fel, hogy 2020 nyarán Szíjj László kormányközeli oligarcha jachtján nyaralt a feleségével. Most erről azt mondta, hogy a legjobb barátja (Benkő Szilárd) a családjával ment el erre a hajóra, és ő hívta őket meg. „Úgy voltam vele, hogy Covid van, bonyolult lenne másképp megszervezni, nincs sok időnk, menjünk el. Így döntöttem. És elmentem velük”, mondta. Szerinte ennek nincs köze ahhoz, hogy Szíjj László és Mészáros Lőrinc közös cége, a Viresol 2017-ben 6,2 milliárdot kapott a KKM-től, majd a yachtozás évében, 2020-ban kaptak még 220 milliót.
Arról is beszélt, hogy úgy tudja, Benkő egyik cége indult egy külügyes pályázaton a Covid alatt, és kapott 280 millió forintot. A lelkiismerete tiszta, ha a Tisza-kormány átnézi ezeket a pályázatokat, nem találnak benne korrupcióra utaló jeleket, mondta.
Azt nem tudja, hány millió forintnyi ékszer volt a feleségén, amikor 2025-ben kimentek a Hungaroringre, mert ilyenekről nem beszélnek otthon. Több mint hatmillió forintot számoltak össze a híradások. Arra a kérdésre, hogy milliárdosok-e, így felelt: „Hogy mi milliárdosok lennénk? Nem. Hogy van-e otthon egymilliárd forintom? Nem, nincsen, honnan lenne?” A családi kasszában sincs ennyi pénz szerinte.
Szijjártó felesége 2019-ben alapított meg egy belsőépítészettel foglalkozó céget (Interior Design Belsőépítészeti Kft.), éves szinten 400-500 millió forintos nyereségeket realizál, ezt megnézve bőven egymilliárd felett járhatnak. „Igen, de ez nincs benne a családi kasszában”, mondta erről Szijjártó. Ebből a pénzből élnek, befektetnek, mondta. A cég sikerét a jó munkának és munkatársaknak tudja be, de a cég munkájába nem folyik bele, állította. Abban nem tudott segíteni, hogy lehet kapcsolatba lépni ezzel a céggel, aminek nincs se honlapja, se telefonszáma."

válasza:"#6 Igen, egy piaci alapokon működő cégnek nagyon fontos."
Szerintem meg nem, a facebookon tele van kamu dolgokkal egy normális cég nem ott van fenn.

válasza:@9 A való világ is tele van kamu dolgokkal, tehát egy normális cég nem a való világban van.
(Remélem, érzed az iróniát)
Kapcsolódó kérdések:
A vidéki M1 nézők eddig nem a valóságban éltek?? Magyar Péter 15 perce kellett ahhoz, hogy képbe kerüljenek? Szerintetek nem tudja a vidéki M1 néző, hogy milyen állapotok vannak az országban?
Mit mondhatna ugyan...🤔 És az a Peti..🤔
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!