Az orban által kitalált közmunka jöhettek az embereknek vagy inkább megaláztatás?

válasza:

válasza:Nem az elvvel volt a baj, hanem a kivitelezéssel.
Sajnos sokan visszaéltek vele az önkormányzatok részéről, illetve abban is szükség lett volna szabályozásra, hogy aki nem végzi rendesen, azt ne legyen kötelező alkalmazni. Rettentő sok ember elment ugyanis közmunkára, te több kárt tett, mint ami hasznot hajtott.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én nem érzem úgy, hogy maradt volna a közéletben bármi tere annak, hogy valaki büszkén vállalja a fideszességét. Egyszerűen annyira lejáratta már magát ez a garnitúra kivétel nélkül az összes politikusával együtt, hogy nem maradt már egy vállalható eleme sem. Aki...
Csak nem a független bírói karba - az Isten barma?!
Olyan vicces ez a Péter gyerek. Hogy bírja Péter a Fidesz megaláztatásait? Még Szentkirályi is leoltotta.
Persze tett neki pozitív gesztust is: Összességében viszont tényleg nem értem Orbánt sem, egyáltalán nem logikus amit csinál. Nem szoktam ilyen összeesküvéseket belelátni semmibe, de ezen most komolyan elgondolkodtam, hogy nem-e zsarolják valamivel. Értem én, hogy...
Ezzel mintha tudat alatt elküldenék őket a francba. Mármint azt üzennék nekik, jól van nesztek, legyen nektek "státuszotok", de pénzt azt akkor sem kaptok. Olyan mint egy megalázás, csicskítás, helyrepofozás. Más is így érzi, vagy csak én?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!