Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az orban által kitalált...

Az orban által kitalált közmunka jöhettek az embereknek vagy inkább megaláztatás?

Figyelt kérdés

ápr. 23. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Jöhettek persze.
ápr. 23. 13:11
 2/8 igazadvan ***** válasza:
Jöttek-mentek.
ápr. 23. 13:15
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Jöttek mentek, addig sem a semmire kapták a pénzt, ezzel nem volt baj.
ápr. 23. 13:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem az elvvel volt a baj, hanem a kivitelezéssel.

Sajnos sokan visszaéltek vele az önkormányzatok részéről, illetve abban is szükség lett volna szabályozásra, hogy aki nem végzi rendesen, azt ne legyen kötelező alkalmazni. Rettentő sok ember elment ugyanis közmunkára, te több kárt tett, mint ami hasznot hajtott.

ápr. 23. 14:01
 5/8 Atis26 ***** válasza:
nem orbán találta ki, 2010 előtt is volt közmunka.
ápr. 23. 14:33
 6/8 anonim válasza:
A semmire #3. Vicces mert reggel 8-ra be kellett érni és 2-őig benn is kellett lenni. Mennyiért is? óóó jó ha megvolt a 90 ezer. Hát tök nagy buli... Ja mégsem, inkább elmegyek flakonozni :)
ápr. 23. 14:33
 7/8 anonim válasza:
Ja bocsi, rosszul olvastam... Így volt megvonták az aktív korúak ellátását a 22,500-at amikor valaki közmunkára ment :D Szóval ja addig sem a semmire kaptuk a pénzt. (Bocsi amúgy félreértettem amit írtál.)
ápr. 23. 14:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem Orbán találta ki a közmunkát de O alakította át úgy hogy diplomások is utcát seperjenek. Előtte nem volt köteles elfogadni képzettsége alatti közmunkát de utána egy szintre küldték őket az érettségizettek is a 8 osztály T se vegzokkel. Ez volt a megalázó. A tudatlanoknak nyilván nem volt megalázó mert fel se fogtak hogy az Orbán kormánynak a megalázása a célja.
máj. 8. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

A fideszesek sokkal durvább megaláztatásban / rejtőzködésben fognak élni, mint az ellenzéki magyarok 2010 után?

Én nem érzem úgy, hogy maradt volna a közéletben bármi tere annak, hogy valaki büszkén vállalja a fideszességét. Egyszerűen annyira lejáratta már magát ez a garnitúra kivétel nélkül az összes politikusával együtt, hogy nem maradt már egy vállalható eleme sem. Aki...

Na, ma kibe rúgott bele a batidai bakkecske a romák és a vásárhelyiek után?

Csak nem a független bírói karba - az Isten barma?!

Poloska Peti valóban egy politikai lufi ami lefog ereszteni vagy a Fidesz kipukkantja vagy Gyurcsányozza?

Olyan vicces ez a Péter gyerek. Hogy bírja Péter a Fidesz megaláztatásait? Még Szentkirályi is leoltotta.

Putyin mivel zsarolhatja Orbánt, hogy a nyilvános megaláztatást is eltűri?

Persze tett neki pozitív gesztust is: Összességében viszont tényleg nem értem Orbánt sem, egyáltalán nem logikus amit csinál. Nem szoktam ilyen összeesküvéseket belelátni semmibe, de ezen most komolyan elgondolkodtam, hogy nem-e zsarolják valamivel. Értem én, hogy...

A státusztörvény egyfajta megaláztatás, becsicskítása a pedagógusoknak?

Ezzel mintha tudat alatt elküldenék őket a francba. Mármint azt üzennék nekik, jól van nesztek, legyen nektek "státuszotok", de pénzt azt akkor sem kaptok. Olyan mint egy megalázás, csicskítás, helyrepofozás. Más is így érzi, vagy csak én?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!