Ha Magyar Péter nem váltja be a rászavazók hozzáfűzött reményeit, akkor azok akik megválasztották; seprűvel kergetik ki majd a Parlamentből?

válasza:

válasza:Dehogy kergetik, ugyan úgy megmagyarázza most is, hogy miért mond mást mint korábban és tapsolnak neki.
Viszont nekem sokkal szimpatikusabb lett amióta úgy beszél, azt képviseli mint a régi fidesz. Már az első sajtótájékoztatóján a külföldi kérdésekre válaszolva sok mindenkinek meglepetést okozott, nekem például kellemesen, csak, hogy kiemeljek párat:
- jobb oldali vagyok, a pártot is annak nevezném
- nem zavar a Nagy-Magyarországos térkép, sál, póló Orbán irodájában, hiszen ez a valóság - a történelem
- a külhoni magyaroknak ugyanennyi támogatás jár majd, sőt még több, mivel mi nem lopjuk majd el egy részét mint Orbánék
- az oroszok európa része ha akarjuk ha nem és szükség van a gazdaságos olajra, gázra és atomenergiára
- Kínával mindenképpen fenntartjuk a szoros gazdasági kapcsolatot, de felülvizsgáljuk a támogatások / pénzmosások rendszerét, módszerét
- a Trump kormánnyal fenntartjuk a jó viszonyt, butaság lenne nem jóban lenni a világ legnagyobb hatalmával
- a hadipart a Nato kérésének megfelelően fejleszteni, növelni fogjuk mi is
- a határkerítést nem hogy megtartjuk, de még hatékonyabbá tesszük, mert valamilyen oknál fogva most vannak gyenge pontjai, hogy itt-ott beszivárogjanak. (Utalva, hogy valószínűleg direkt vannak gyenge pontok, hogy ezzel tudjon kampányolni a fidesz.)

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tehát nem kell paráznunk emiatt a saját gyereket megalázó mártírtól?
Szerintem nem kéne az országnak egy neonáci homofób rasszista ember aki a parlamentbe csak cirkuszolni jár be. Eléggé szégyennek tartom, hogy a Magyar Parlamentet manipuláció miatt megszégyeníti, hogy ő nyerjen. Márki-Zay Péter lenne nekem az ideális jelölt, mert neki...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!