Csak engem zavaz hogy A fidesznyik Vitéty miniszter lesz?
Vitézy Dávidka Orbànék fac T volta mióta világ a világ.
Én nagyon támogatom a Tisza kormányt... De ez hogy egy Orbán ivadék tehetségtelen nyikhaj miniszter lesz? Nekem ez sok(K)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Alakul ez.
Egy személyiségzavaros kormányfőt juttattak hatalomba.
Azért lesz rövid időn belül a balosoknak nagyobb csalódás mert mi a másik oldalon tudjuk mire számíthatunk tőle, míg ők még nem

válasza:

válasza:Engem is zavar. Ráadásul úgy, hogy az egész szakmai hozzáértése egy jól felépített legenda. Gyakorlatilag csak csókos, állami munkahelyeken ült, ha anno nem abban a családban lett volna, hiába volt közlekedés mániás már gyerekként, nem jutott volna egy számára grundolt szervezet (BKK) élére. Az a baj, ráadásul nagyon népszerűtlen ezt kimondani, mert anno már jó ideje ellenzékből is sokan beleszerettek, ő volt az egyik "emberarcú fideszes", pwdig ha objektíven megnézzük, eddig nem sok eredménye volt, inkább azért népszerű mert szakmai megmondóember.
És jelenleg már a sokadik Fideszes kötődésű ember az új kormányban. Úgy, hogy ha valakinek ilyen ellenzéki múltja lett volna, vagy neadjisten az MSZP idején volt szerepe, az "óellenziként" nem kerülhetne MP kormányába.
És a legszomorúbb, hogy ennek rengetegen tapsolnak. Egyre inkább úgy tűnik, hogy az emberek tőbbsege nem rendszerváltást akart, csak a NER második vonalból fiatalítani.

válasza:

válasza:

válasza:Tiszásként nem szimpatikus Vitézy, de az azért elég szembetűnő volt milyen élesen szembefordult a NER-el a 2024-es választás óta. Élesebben bírálta a kormánypártot mint akár Karácsony Geri, sőt gyakorlatilag kiállt a NER-el szemben a fő politikai ellenlábasa (Karácsonyék) mellett
Szóval amit eddig tett a politikában, az alapján nehéz már fideszesnek mondani, csak annyira lehet fideszes mint maga Magyar Péter

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem egy tiszta ízig vérig ellenzéki politikus lesz a miniszterelnök, hanem egy ex fideszes politikus aki 2022-ben együtt ünnepelt a fidesz győzelmének? Vagyis igazából teljes totális kormányváltást nem tudtak így sem létre hozni azért mert egy ex fideszes politikus...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!