Csak engem zavaz hogy A fidesznyik Vitéty miniszter lesz?
Vitézy Dávidka Orbànék fac T volta mióta világ a világ.
Én nagyon támogatom a Tisza kormányt... De ez hogy egy Orbán ivadék tehetségtelen nyikhaj miniszter lesz? Nekem ez sok(K)

válasza:7:
Ez mikor volt? Mikor államtitkár volt?
9:
Csak azért közben erősen fordult a szél, főleg Budapesten. Vitézy simán megkaohatta volna a BKK vezérigazgatóságát mikor először nyert Karácsony, de inkább a Fidesz grundolt neki egy ujabb szervezetet.
Amikor már kezdett kifogyni a Fidesznél a levegő, akkie lett hirtelen lázadó, ennek is voltak fokozatai, illetve eleinte csak Lázárral fordult szembe, aki gyakorlatilag kirúgta.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem egy tiszta ízig vérig ellenzéki politikus lesz a miniszterelnök, hanem egy ex fideszes politikus aki 2022-ben együtt ünnepelt a fidesz győzelmének? Vagyis igazából teljes totális kormányváltást nem tudtak így sem létre hozni azért mert egy ex fideszes politikus...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!