Szerintetek ki lenne alkalmas köztársasági elnöknek? Te kit választanál?
Figyelt kérdés
ápr. 24. 13:56
2/10 anonim 

válasza:

válasza:Én alapvetően, liberális, baloldali vagyok, de hallgatva Kassai Lajos interjúit, megszólalásait, annak ellenére tudnám támogatni, hogy politikailag mást gondolok a világról. Talán ő az aktuálpolitikán túl tudná az országot képviselni. Őt el tudnám fogadni.
3/10 A kérdező kommentje:
Nekem Tölgyessy neve jutott eszembe. Sok interjút hallgattam vele, és kultúrált, intelligens ember benyomását keltette. Vele szemben van ellenérv valami?
ápr. 24. 14:04
4/10 A kérdező kommentje:
Mindenképp olyasvalaki kellene, aki a nemzet egészét tudja képviselni, nem megosztó.
ápr. 24. 14:11
5/10 anonim 

válasza:

válasza:Marco Rossi
Mar majdnem tudja a Himnuszt.
6/10 anonim 

válasza:

válasza:Ki kell írni egy pályázatot köztársasági elnök kerestetik címmel, követelmények: fedhetetlen közéleti politikai magánéleti múlt, pártsemlegesség, egyetemi végzettség, elhivatotság a haza és a nép iránt.
A jelentkezőket leellenőrízni és a nép szavazzon róla hogy ki az akit megbíz ezzel a feladadattal négy évre.
8/10 anonim 

válasza:

válasza:MC Istit. Ugyis csak pofazasrol szol a pozicio, azt meg jol tud.
41F truecel
9/10 anonim 

válasza:

válasza:Nekem mindegyik jó. Úgyse csinálnak semmit.
10/10 anonim 

válasza:

válasza:Tölgyessyt én is jó ötletnek tartom. Emellett még Márki-Zay Pétert, amennyiben pártfüggetlen tudna maradni, és nem válna a TISZA bábjává. (Tiszás vagyok, csak szerintem a köztársasági elnöknek felül kellene emelkednie a napi pártpolitikán)
Kapcsolódó kérdések:
Hadházy Ákos vagy Márki-Zay Péter
lenne alkalmasabb új köztársasági elnöknek?
Kettejüket javasolják a legtöbben, szerintem is jó páros. Nem tudnám melyiket válasszam.
Ha képes vagyok aláírni egy papírt, amit a fidesz az orrom alá tol, akkor alkalmas vagyok Magyarországon köztársasági elnöknek?
Ennél nagyobb/több tudás kell ennek a pozíciónak a betöltéséhez?
Schaller-Baross Ernő úr alkalmas lenne köztársasági elnöknek?
Nagyon természetes kinézete van, sok embert meg tudna nyerni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!