Kezdem sajnálni a Fideszt, ez normális? (Tiszás vagyok)

válasza:

válasza:

válasza:Szánalmasnak tartom inkább a vergődésüket, meg az ilyen elsővonalas arcoknak a hisztijét. Furcsa számomra elhinni hogy tényleg nem értik még most sem hogy mi vezetett ide..mi vezetett ekkora bukáshoz. Pl amikor Kövér László önérzetesen megvallja hogy a fiataloknak nincsen joguk utálni a fideszt. Meg hogy a sátán erői nyertek ebben a csatában de jézus fog végül nyerni vagy mi vakerázott...
Szomorú látni hogy ennyire nem érzik hogy pl ezzel a dumával váltanak ki mérhetetlen ellenszenvet ha a lopást meg a korrupciót nem is nézzük. Ez a begyepesedett belterjes tekintélyelvű bigottság. De amúgy én drukkolok nekik én azt akarom minden csináljanak továbbra is ugyanúgy. Nehogy megtisztuljanak, nehogy kivágják maguk közül az oligarhákat a maffia sleppet.. Nehogy. És Lázár tartsa a Lázárinfókat nehogy más! Garantálan a kövi valasztásra induri pinduri mikropártá válik akikre a kutya nem kíváncsi már. Szóval hajrá fiúk!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Miért lenne világvége?
193 mandátuma van a Fidesznek, csak figyeljétek a híreket :D

válasza:A normális empatikus ember senki fájdalmának szenvedésének sem tud örülni. Főlleg hogy emlékszünk nekünk milyen kegyetlen volt.
Abból a szempontból a fideszeseknek persze nem lesz rossz, hogy a NORMÁLIS MŰKÖDŐ országot ők is élvezni fogják, mégha utálják is hogy vesztettek, és az ország és a világ nem kér belőlük.
Mert nekünk a megalázó vereség mellett, csak egy lepusztult minden szinten MEGSEMMISÜLT ország jutott.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kiemelném külön hogy nem egészségügyi/ erőszak stb, hanem KÉNYELMI.
Pl,ha olvasok a hírekben valami szomorút egyszerűen nem tudom sajnálni azt akivel megtörtént. Se fiatalt, se időset, se szegényt, se állatot. Meg persze magamat sem sajnáltatom és nem is értem azokat akik ezt teszik. De más fájdalmának nem örülök és elítélem az...
Láttam egy hasonló kérdést, erről. Régen minden TÁRGYAT is sajnáltam, állatokat is, de mostanában se embert, se állatot, se semmit. Sőt, néztem egy sorozatot, amiben a főszereplőt felpofozták és akaratomon kívül felnevettem, illetve ha valamilyen szomorú dolog...
Akármilyen bajuk van, mindig ott áll mögöttük valaki, aki támogatja őket, ha padlóra kerülnek, azonnal felkaparja őket onnan valaki. Soha nem kell egyedül lenniük, nem ismerik a magányt és a küzdelmet. Éppen ezért párkapcsolatban is nehéz lehet velük lenni, mert bizonyos dolgokat nem értenének meg.
Egy hajléktalan koszos ruhákban fel-alá ténfereg, valószínűleg fertőző betegségei vannak, büdös, sokszor be van szarva, alkoholista, veszélyes, és rengeteg közülük nem is akar integrálódni a társadalomba, szándékosan választják a csavargó életet. Még ha sikerülne is...
Adott a Rába tűzoltók esete. Egy jelenettel kiválóan érzékeltethető, hogyan néznek ki: olyanok mint a magyar narancs. Kicsit sárga, kicsit savanyú de a miénk ( idézet: Tanú című magyar film ). Drága is lett, hisz elsőosztályú német és francia tűzoltóautók kerülnek...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!