Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kezdem sajnálni a Fideszt, ez...

Kezdem sajnálni a Fideszt, ez normális? (Tiszás vagyok)

Figyelt kérdés
Persze nem a tolvajokat, hanem inkább az olyan szereplőket, akik próbáltak normálisan működni annak ellenére, hogy a korrupció jelen volt a párton belül. Gondolok itt egyszerű polgármesterekre, képviselőkre, akik nem tettek zsebre milliárdokat, mint Orbán családja, vagy Mészáros. Meg persze az aktivistákat és a szavazókat is sajnálom, valaki közülük azt érzi, hogy világvége van.

ápr. 24. 20:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%

"olyan szereplőket, akik próbáltak normálisan működni annak ellenére, hogy a korrupció jelen volt a párton belül."

Ilyen nincsen. Nagyon szigorú párt felvétel van a fidesznél. Orbán Viktorral kell beszélgetned nyomás alatt és ő eldönti mennyire vagy hűséges. Megkérdezi ha igazságtalanság történik akkor felemeled-e a hangod, vagy várod parancsot. Vagy mennyire jól tudsz hazudni. Ha ez nem megy akkor mehetsz szatellitpartb a fidesz helyett.

ápr. 24. 21:28
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

Egy valakiket sajnálok: a megvezetett, félelemben tartott egyszerű szavazókat. Akik komolyan rettegnek pl. a sorozástól, háborútól, nyugdíjadótól, meg az összes többi fideszes agymenéstől. De a polgármestereket, aktivistákat, képviselőket nem!! Ők vállalják a mai napig a pártot, hát most viseljék is el a szégyent!

Ezek az emberek sem téged, sem engem, se senki mást nem sajnáltak és sohasem fognak sajnálni, mondjuk amikor a 24%-os infláció miatt komolyan el kell gondolkodni az élelmiszer-bevásárláson is, hogy pl. belefér-e egy kis kávé a büdzsébe. Azt sem zavarják ezeket az embereket, hogy Matolcsyék hány milliárdos bankrablást hajtottak végre, most meg röhögnek a markukban Dubajban!!! Sőt! én a neten azt látom olykor, hogy egyesek még büszkék is a fideszre. Hát komolyan mondom, ez hihetetlen. Arra büszkék, hogy az oktatás, egészségügy, gyermekvédelem szétbaszva, a Mészáros, Tiborcz, Matolcsy, Orbán stb. stb. stb. családok élnek és virulnak mint hal a vízben, az atomk*rva okos gazdasági miniszterünk, Nagy Márton vigyorog mint egy hülyegyerek, a Máv is szétbaszva Lázár által.

Ezek után semmilyen büszke fideszest nem tudok sajnálni!!! Szétbasz-tak az országot, most vonuljanak be a pszichiátriára, mert igen, a Tisza alatt erre is lesz lehetőség.

ápr. 24. 22:08
 13/13 anonim ***** válasza:
62%
Egy fideszes önkormányzat ugyanaz csak kicsiben.
ápr. 26. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Normális, hogy akinek kényelmi abortusz miatt lesz valami problémája azt nem tudom sajnálni?

Kiemelném külön hogy nem egészségügyi/ erőszak stb, hanem KÉNYELMI.

Az normális, hogy nem tudok másokat sajnálni?

Pl,ha olvasok a hírekben valami szomorút egyszerűen nem tudom sajnálni azt akivel megtörtént. Se fiatalt, se időset, se szegényt, se állatot. Meg persze magamat sem sajnáltatom és nem is értem azokat akik ezt teszik. De más fájdalmának nem örülök és elítélem az...

Normális, ha nem tudok sajnálni?

Láttam egy hasonló kérdést, erről. Régen minden TÁRGYAT is sajnáltam, állatokat is, de mostanában se embert, se állatot, se semmit. Sőt, néztem egy sorozatot, amiben a főszereplőt felpofozták és akaratomon kívül felnevettem, illetve ha valamilyen szomorú dolog...

Normális, ha egy szép nőt nem tudok sajnálni kb. semmiért?

Akármilyen bajuk van, mindig ott áll mögöttük valaki, aki támogatja őket, ha padlóra kerülnek, azonnal felkaparja őket onnan valaki. Soha nem kell egyedül lenniük, nem ismerik a magányt és a küzdelmet. Éppen ezért párkapcsolatban is nehéz lehet velük lenni, mert bizonyos dolgokat nem értenének meg.

A balliberálisok szerint miért a hajléktalanokat kell sajnálni a normális dolgozók, az anyák, és a gyermekek helyett?

Egy hajléktalan koszos ruhákban fel-alá ténfereg, valószínűleg fertőző betegségei vannak, büdös, sokszor be van szarva, alkoholista, veszélyes, és rengeteg közülük nem is akar integrálódni a társadalomba, szándékosan választják a csavargó életet. Még ha sikerülne is...

Más se sajnálná a pénzt, ha normálisat alkotnának?

Adott a Rába tűzoltók esete. Egy jelenettel kiválóan érzékeltethető, hogyan néznek ki: olyanok mint a magyar narancs. Kicsit sárga, kicsit savanyú de a miénk ( idézet: Tanú című magyar film ). Drága is lett, hisz elsőosztályú német és francia tűzoltóautók kerülnek...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!