Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a jövőben a Tisza kormány...

Ha a jövőben a Tisza kormány alatt végre rendesen élhetünk akkor az igazságos lesz, hogy a fidesz szavazók is részesülnek a jóból?

Figyelt kérdés
16 évet vettek el az életünkből azok akik rendere megszavazták a tolvaj, hazug 0rbánt és fidesz nevű bűnszervezetét.

ápr. 24. 20:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha valóban idén vagy jövő év elején bevezetik, az új adórendszerüket, akkor a Fidesz szavazóbázisának a 50-55%-a jól fog járni 1 éven belül, mivel a minimálbéresek SZJA adóját 15%-ról 9%-ra csökkentik.
ápr. 24. 20:33
 2/14 anonim ***** válasza:
7%

Mi lenne jó?

Az új oktatási miniszterről most derült ki, hogy LMBTQ és ukrán párti.

(Erről bárki megbizonyosodhat a Facebook profilképei alapján)

De az origo még Gyurcsánnyal is összefüggésbe hozta:

[link]

LMBTQ, Gyurcsány, Ukrajna - ez Magyar Péter embere?

ápr. 24. 20:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
demokráciában mindenki jól jár egy jó intézkedéssel, az is aki éppen szidja a tisza pártot és magyar pétert
ápr. 24. 20:36
 4/14 anonim ***** válasza:
75%

origo hazudik, ideje belátni

neked is jobb lesz az életed a tisza párttal

ápr. 24. 20:36
 5/14 A kérdező kommentje:
#2 Pontosan rólad van szó.
ápr. 24. 20:38
 6/14 anonim ***** válasza:
23%

Kérlek szépen, mondd el, mi hazugság.

Mert a 3 állításból 2-őt egy perc ellenőrizni a Facebook profil alapján.

ápr. 24. 20:38
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Hát rólam biztos nincs szó, ugyanis bármilyen meglepő, de nem szavaztam a Fideszre (sem).

De a követem mindkét oldal médiáját, ezért vagyok tájékozott.

ápr. 24. 20:40
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Persze! Ez a demokrácia alapja!
ápr. 24. 20:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha végre tényleg rendesen, normálisan élhetnénk, mindenhonnan hömpölygő propaganda, uszítás és mocskolódás nélkül, ez nekem sokkal nagyobb elégtétel lenne, minthogy az érdekeljen, hogy kik mit csináltak x évvel ezelőtt és azok hogyan élnek most. Akkor tudnám, hogy már ők is jó helyen vannak, mert amíg ők nincsenek jó helyen, addig folyamatosan ömleni fog a mocsok és a dezinformáció, és biztosan nem lesz nyugodt, normális életünk.
ápr. 24. 20:44
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Itt minden lesz, csak jó nem!

De akkor kérdezzük meg, a mostani éppen Tisza szektások megérdemelték az szja-kedvezményt, szja mentességet, szja visszatérítést, otthonfelújítási otthonteremtési támogatást, ingyen tankönyvet, stb.

Lehet visszafizetni elvtársak!!

ápr. 24. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A kedves tiszások szerint igazságos, hogy 52% szavazattal teljhatalmat kap a pártjuk?

Még csak nem is a szavazatok 2/3-át kapták! Mi ez ha nem csalás!

A kedves fideszesek szerint igazságos, hogy 52% szavazattal teljhatalmat kap egy másik párt miattuk?

Még csak nem is a szavazatok 2/3-át kapták! Hogy hagyhattátok ezt is Orbánnak? Most miattatok nem szólhat bele az ország dolgaiba!

A DK a biztos vàlasztás a demokratikus, európai,igazságos országért?

ózan belátásunkra támaszkodva kívánnak bennünket eltávolítani a választásokból. Az elmúlt 16 év sok mindent elvett sokaktól, és nagyon sokat osztott szét keveseknek. Hamis illúziót teremtett a „sosem volt még ilyen jó” érzetével, elfedve a fiatalok jövőbeli...

Szerintetek igazságos a progreszív adó rendszer?

Szerintem nem igazságos ugyan is ez szerintem nem adó hanem büntetés a sikerrért.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!