Ha a jövőben a Tisza kormány alatt végre rendesen élhetünk akkor az igazságos lesz, hogy a fidesz szavazók is részesülnek a jóból?

válasza:

válasza:"De akkor kérdezzük meg, a mostani éppen Tisza szektások megérdemelték az szja-kedvezményt, szja mentességet, szja visszatérítést, otthonfelújítási otthonteremtési támogatást, ingyen tankönyvet, stb."
Szektás az te vagy
Én viszont a felsoroltakból abszolút soha semmit nem kaptam, mert én nem voltam soha a NER populizmusának kedvezményezettjei között. De akkor is rettenetesen örülnék az összes ilyen szutyok kivezetésének, ha néhánynak kedvezményezettje lettem volna

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Még csak nem is a szavazatok 2/3-át kapták! Mi ez ha nem csalás!
Még csak nem is a szavazatok 2/3-át kapták! Hogy hagyhattátok ezt is Orbánnak? Most miattatok nem szólhat bele az ország dolgaiba!
ózan belátásunkra támaszkodva kívánnak bennünket eltávolítani a választásokból. Az elmúlt 16 év sok mindent elvett sokaktól, és nagyon sokat osztott szét keveseknek. Hamis illúziót teremtett a „sosem volt még ilyen jó” érzetével, elfedve a fiatalok jövőbeli...
Szerintem nem igazságos ugyan is ez szerintem nem adó hanem büntetés a sikerrért.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!