Kellene a parlamentbe egy jó erős független kisgazdapárt, hogy elkenjék a Tiszások száját?
Figyelt kérdés
ápr. 24. 22:30
2/5 anonim 

válasza:

válasza:A Kisgazdapárt Torgyán József nélkül olyan, mint a vőlegény szerszám nélkül :)
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Nem vezetne sehová, ha viszont veled kezdik...
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Letezik fkgp szerintem. El kene induljon a valsztason.
Kapcsolódó kérdések:
Tényleg igaz lehet, hogy győzelme óta még többen támogatják a Tiszát? Miért lehet most ilyen erős a győzteshez húzás?
Ha most vasárnap újra választásokat tartanának, a Tisza Párt sokkal nagyobb különbséggel győzne, mint április 12-én. A legfrissebb közvélemény-kutatás szerint néhány nap alatt nagyot nőtt Magyar Péter pártjának tábora, a Fidesz-támogatók száma pedig jelentős mértékben zsugorodott.
Erős volt-e Magyar Péter azon kijelentése, hogy a köztársasági elnök arcába vágta, hogy alkalmatlan?
Amúgy az, de sztem büszkesége csorbulhatott meg.
Mi lesz a Fidesz sorsa?
Tud erős párt maradni, vagy innen egy gyors/lassú leépülés lesz a vég számukra?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!