Mitől változott Magyar Péter véleménye Vitézy Dávidról?

válasza:

válasza:

válasza:Valószinűleg Magyar Péter is meghallgatta Bayer Zsolt és Szentkirályi Alexandra intelmeit és egyet értett 0rbán Viktorral is és ősi, magyar, sztyyeppei harcmodorra váltott

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Bro, feel free to write it."
és akkor már igaz is lesz?

válasza:#8
"fidesz váltja a fideszt"
ez sem igaz
Kapcsolódó kérdések:
Én sem naiv tiszás voltam. Viszont eddig amit látok MP-től(beszéd, sajtótájékoztató) az M1 változásáról, a forint erősödéséről, nagyon úgy néz ki, hogy jól döntöttünk. Nektek változott a vélményetek? Látjátok hogy a fidesz propaganda, a kampány csak hazugság volt és...
Én nem jutottam dűlőre. Egyrészt persze pozitív, hogy a város nincsen a Fidesz kezében, Vitézyt nagyon fidesz közelinek tartottam, de lehet vele többre ment volna Budapest. Most már a Fidesz is Vitézy ellen van amúgy. Nyilván, míg azon volt a hangsúly, hogy Karácsony...
Kimondottan a Tisza párttal kapcsolatban. Nyugodtan írjátok le, hogyan és miért változott az álláspontotok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!