Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mitől változott Magyar Péter...

Mitől változott Magyar Péter véleménye Vitézy Dávidról?

Figyelt kérdés
Országjárásán egyérteléműen kijelenette, hogy nem kíván együttműködni vele és még korábban a Fidezs hackjének tartotta
ápr. 25. 14:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem az elmúlt 2 évben elég sok embernek megváltozott a véleménye Vitézyről.

Lehet, hogy a Fidesz támogatását kérte, de a politikája rohadtul nem fideszeses, és már jó ideje naponta Lázárt cseszegeti a legtöbb posztjával.

El kellene már felejteni, hogy minden fekete-fehér, hogy valaki össze van fideszezve, akkor már egy légtérbe nem lehet vele meglenni, mert elkapjuk.

ápr. 25. 15:01
 12/16 anonim ***** válasza:
24%

Ami igaz, az, az, ami a lábad között van és semmi más.

Aki élt Magyarországon az előző 16 évben és nem egy barlangban töltötte az idejét, tisztában van vele, hogy Vitézy családja fideszes, Vitézyt meg a fidesz tette be mindenhová, a fidesz adott nekik poziciókat és fideszes államtitkár volt, ami után Magyar Péter a fidesz hekkjének nevezte.

ápr. 25. 15:02
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

16 évnyi, fidesz borzalom után, ne haragúdj, de én a fideszesek szagától is rosszul vagyok, nemhogy elfelejteni nem tudom.

Ennyi erővel felejtsük el 0rbán bűneit... lófszt

ápr. 25. 15:06
 14/16 anonim ***** válasza:
12%

#12 Az nevezte a Fidesz hackjének, aki szintén Fideszes volt vagy talán még az is és ő maga is egy hack. Senkinek le nem esett, senkinek nem volt gyanús, csak kántálták, hogy "hazudik a TV", meg saját testükkel védték Magyar Pétert, körbejárták vele az egész országot, hogy fölszopkodják... Ott áll a színpadon ez a két marhasz-r, mindkettő Fideszes, és arról dumál, hogy hát hűha, azé' Fideszest nem akarunk... mintha nem volna k....ra mindegy, hogy államtitkárról van szó, vagy arról, aki olyan villában tengette az életét míg pozícióban volt, hogy abból fél borsodban vagy akár az Ormánságon rendbe lenne vágva minden porta, esetleg az, akit bennfentes kereskedelemmel vádolnak, és itt nem is az a lényeg, hogy mit tett, hanem az, hogy bármelyikünk mikor bírna olyan helyzetbe keveredni, hogy bennfentes kereskedelemnek akár csak a gyanúja is felmerülhet nála, mert hát mi a f......al kereskednénk mi? Mi max. magunkat tudjuk eladni.

Tőle várták talán akár 3 millióan is azt, hogy megszűnteti a korrupciót, a zsiványkodást stb. Tőle, aki ha jól tudom az asszonnyal (aki ugye szintén Fideszes volt) CSOK-ból épített nyaralót, nem? Tőle, aki 19-ben már 3,5 millát keresett, de lelkemnek kevés volt, tört előre, így 2022-től már 3 helyen is irgalmatlan módon melózott (mert egy superman) és akkor úgy már azér' csak-csak megvolt az 5,2 millió per hó, de az még mindig kevés volt, de nem adtak szegénynek még többet, még több pozit vagy jobbat, így berágott.

Mindenesetre az államtitkárok azé' kizárva, mert tényleg azok voltak csak a rosszak, ezek jó csávók amúgy, nem csináltak semmit, picobello mindkettő. Aztán kiderül még sincs kizárva? Há' hogy van ez? :D

ápr. 25. 15:38
 15/16 anonim ***** válasza:

#12: Vitézy 2000 és 2010 között már bőven elért annyit a tömgeközlekedés területén, hogy érdemes legyen komolyan pozícióra. Itt azért marhára nem az a helyzet, mint amikor Kósa Lajos a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetségének elnöket, amit leírni is kínos.

#14: nem tőleg várjuk, ezt Ti magyarázzátok bele. De már megunktam újra elmagyarázni.

ápr. 25. 17:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Magyar Péter rengeteg dolgot mond amik közül sok impulzus alapú, félinformációk meg innen-onnan hallott dolgok.

Miután a 444 a komplett 24-es főpolgármesteri kampányt azzal töltötte, hogy Vitézy-t módszeresen megpróbálják lejáratni és összefideszesezni Karácsonnyal karöltve (aki ugyanezt csinálta Puzsérral 19-ben), gondolom MP is besz0pta ezt a baromságot. Holott BÁRKINEK aki figyelemmel követte Vitézy megnyilvánulásait, tetteit az elmúlt években az pontosan tudta hogy már akkor sem volt fideszes, a 24-es választás után meg már konkrétan az agyhalottaknak is leesett (illetve leeshetett volna, ha nézték volna a közgyűléseket vagy legalább tájékozódni megpróbálnának hőbörgés helyett) hogy ha van politikai párt amihez a Vitézy közel áll az pont hogy a Tisza. Én már kb 25 elejétől kezdve számított rá, hogy ha kormányváltás lesz, Vitézy valamilyen szerepet fog kapni a TISZA-ban, látva az együttműködést közte és a TISZA között a fővárosi közgyűlésben, bár megmondom őszintén, azt hittem, hogy ez az együttműködés olyan formában lesz hivatalos, hogy majd a következő önkormányzati választáson Vitézy lesz a TISZA hivatalos főpolgármester-jelöltje, ebben tévedtem.

ápr. 27. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Kedves fideszesek, változott a vélemények a választás óta?

Én sem naiv tiszás voltam. Viszont eddig amit látok MP-től(beszéd, sajtótájékoztató) az M1 változásáról, a forint erősödéséről, nagyon úgy néz ki, hogy jól döntöttünk. Nektek változott a vélményetek? Látjátok hogy a fidesz propaganda, a kampány csak hazugság volt és...

Budapestiek, akik Karácsonyra szavaztak, hogyan változott a szemetekben Karácsony megítélése az elmúlt fél évben, mióta másodjára is Budapest főpolgármestere?

Én nem jutottam dűlőre. Egyrészt persze pozitív, hogy a város nincsen a Fidesz kezében, Vitézyt nagyon fidesz közelinek tartottam, de lehet vele többre ment volna Budapest. Most már a Fidesz is Vitézy ellen van amúgy. Nyilván, míg azon volt a hangsúly, hogy Karácsony...

Hogyan változott a pártpreferenciád az elmúlt hónapokban?

Kimondottan a Tisza párttal kapcsolatban. Nyugodtan írjátok le, hogyan és miért változott az álláspontotok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!