A minisztereknek be kell menni a parlamentbe?

válasza:

válasza:#1:
Még a képviselőknek sem kötelező a kötelező jelenlét. Hadházy éppen azt használta ki, hogy (ha jól tudom) a képviselőknek csak havonta (vagy talán évente) 1-2-szer kell jelen lenniük, hogy megkapják a fizetésüket. Hadházy éppen ezért csak a minimális alkalmakkor ment be, hogy megkapja a fizetését. Nem véletlenül röhögünk és bosszankodunk mi, a nemzeti oldalon, amikor ti valami nagy szentet láttok abban a a semmirekellő futóbolondban. Nem véletlen, hogy a Tiszának sem kellett, bárhogy is kuncorgott azért, hogy felkerülhessen a Tisza listájára. Ennek örülök, mert a Tiszának nem sok köze lesz a leszerepelt baloldalhoz, beleértve Hadházyt is.

válasza:#2
A fidesz nem nemzeti oldal.
Több mint 3 millió ember nemet mondott rá!

válasza:#3:
Attól még nemzeti oldal, mert számára a nemzet az első, és nem a globalista érdekek kiszolgálása. Azt nem tudom, hogy a Tisza mennyire lesz nemzeti, de ha csak úgy be fogja nyelni az összes Brüsszelből érkező parancsot, statáriumot, akkor ott nem igazán beszélhetünk nemzeti oldalról, hanem globalistáról....

válasza:#4
lózung, mi a globalista érdek? hadd nyelje, brüsszel az jó
További kérdések:
Én személy szerint a Fidesz-kormányzás alatt is figyeltem az ellenzéki sajtót és a Magyarországról szóló híreket a külföldi sajtóban, mindemellett a Fideszhez közeli sajtó híreit is, szóval igyekeztem több forrásból tájékozódni. Láttam "A dinasztia", "A nagy játszma",...
Szerintem mindegy milyen az ellenfél egy miniszterelnöknek, akkor sem szabadna lesüllyednie az alantas bosszúvágy szintjére.
„A Mi Hazánk képviselőinek tegnapi kivonulása a tamburás gyerekek előadásáról, valamint a Szózatról és a Himnuszról teljességgel vállalhatatlan cselekedet volt.” – írta Magyar Péter Facebook-oldalán.A miniszterelnök arra reagált, hogy amikor szombaton az Országgyűlés...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!