Ruszinszendi soha nem mondott ilyet?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Miért kellett ilyen "tróger" ruhákban megjelennie?
A Tisza párt pont a közpénzek átlátható kezelése és a korrupció ellen kampányolt, Ruszin-Szendi kinevezése súlyos morális kockázatot jelenthet, és éppen azt a politikai kultúrát idézi, amely ellen felléptek. Létezik egy hivatalos állami dokumentum, amely részletesen...
Magyar Péter bejelentette, hogy ő lesz. Én brutál ellenszenvesnek találom. A megnyilvánulásai is konfliktusforrások voltak többször. A hülyeségeibe nem egyszer tudott a többi párt belekötni, komolyan mintha direkt csinálta volna. Nála jobbat nem találtak erre a pozícióra?
Olvasom a hírekbe, szakértői elemzésekbe, hogy a Tiszának is adhattak ebből. Szijjártó Péter titkosszolgálati nyomozás után titokzatosan arra utalt az ukrán követség elleni tüntetésen, hogy ide is szállítottak belőle (hazánkba, ha valaki nem tudná hol vagyunk). Magyar...
A Polymarketen ötszörösére emelkedett annak az esélye, hogy Kapitány István lesz a következő miniszterelnök. Én el tudom kébzelni, hogy Magyar Péter mivel úgyis nagy az elutasítottsága tiszás berkekben is már, átadja a kormányfői helyet a magyar Jockey Ewingnek. Azt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!