Miért támogatják sokan a progreszív adó rendszert mikor valójába a gazdagok áranytalanul többet fizetnek?

válasza:Irigység. A gazdag fizessen többet mert gazdag! Vegyük el tőle, nekem nincs neki se legyen!
Most a nagy "elszámoltatást" is ezért várják az emberek.

válasza:#6
A kérdésedre adtam választ, nagyon szívesen :)

válasza:Én nem támogatom, mert ha nálunk ez lenne mindenki minimálbérre lenne bejelentve még Lőrinc is.
Így is rengetegen így vannak akkor meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Mondják ezt az őskomcsi boomerek, akik ugyanúgy gondolták meg a szavazatukat mint a fiatalok, szóval semmivel sem jobban, sem rosszabbul
Bár a kormány még egy tájékoztató füzetet is kiadott a szavazoinak, sokan így is helytelenűl írták. Például ugy hogy: Magyar Péter egy haza áruló. Magyar Péter egy haza áru ló. Ezért sokan nem értették, nem tudták, hogy Magyar Péter egy hazaáruló, és rászavaztak.
Pár ezer eurós megtakarításnál nem sokat számít, de aki már régebb óta kint dolgozott, ahol euróban kapta a fizut, ott már több tízezer eurónál milliós különbségek lettek így, hogy 385ről 365 alá esett. Vagy nem érdemes volt váltani, mert pár hónap múlva visszamehet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!