Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért támogatják sokan a...

Miért támogatják sokan a progreszív adó rendszert mikor valójába a gazdagok áranytalanul többet fizetnek?

Figyelt kérdés
Vegyük pl németországot ahol a felső kulcs 42%
ápr. 25. 16:28
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
75%
hadd fizessenek
ápr. 25. 16:30
 2/51 anonim ***** válasza:
34%

Irigység. A gazdag fizessen többet mert gazdag! Vegyük el tőle, nekem nincs neki se legyen!

Most a nagy "elszámoltatást" is ezért várják az emberek.

3/51 anonim ***** válasza:
63%
Kérdésedben a válasz!
 4/51 anonim ***** válasza:
23%

Tökéletes példa voltál, köszi :D

5/51 A kérdező kommentje:
#4 Hát ja.
ápr. 25. 16:31
 6/51 anonim ***** válasza:
55%
2! Uncsi vagy...
ápr. 25. 16:31
 7/51 anonim ***** válasza:
0%

A kérdésedre adtam választ, nagyon szívesen :)

ápr. 25. 16:32
 8/51 A kérdező kommentje:
#6 Az a baj én is ezt látom.
 9/51 anonim ***** válasza:
34%

Én nem támogatom, mert ha nálunk ez lenne mindenki minimálbérre lenne bejelentve még Lőrinc is.

Így is rengetegen így vannak akkor meg pláne.

10/51 A kérdező kommentje:
És szerintetek mi lehetne a legjobb megoldás hogy mindenki egyenlően fizessen de közbe a közszolgáltatásokat is tudja működtetni az állam?
ápr. 25. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Sokan miért hibáztatják a fiatalokat, hogy nem gondolták át alaposan a választás jelentőségét és csak "buliból" szavaztak?

Mondják ezt az őskomcsi boomerek, akik ugyanúgy gondolták meg a szavazatukat mint a fiatalok, szóval semmivel sem jobban, sem rosszabbul

A fidesz azért veszített, mert a szavazói rosszúl írták a hazaárúlót, ezért sokan nem értették hogy Magyar Péter hazaáruló ?

Bár a kormány még egy tájékoztató füzetet is kiadott a szavazoinak, sokan így is helytelenűl írták. Például ugy hogy: Magyar Péter egy haza áruló. Magyar Péter egy haza áru ló. Ezért sokan nem értették, nem tudták, hogy Magyar Péter egy hazaáruló, és rászavaztak.

Akik nyugaton dolgoznak és sok megtakarításuk volt euróban azok közül sokan válthatták át forintra az eurót?

Pár ezer eurós megtakarításnál nem sokat számít, de aki már régebb óta kint dolgozott, ahol euróban kapta a fizut, ott már több tízezer eurónál milliós különbségek lettek így, hogy 385ről 365 alá esett. Vagy nem érdemes volt váltani, mert pár hónap múlva visszamehet...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!