Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza programjának egy...

A Tisza programjának egy részét nem veszélyezteti Vitézy kinevezése?

Figyelt kérdés

Nekem a Tisza programjában nagyon szimpatikus,hogy azt az ócska Köhém rendeletet megakarnák reformálni.

Azaz, lehessen autót átépíteni (pl LED projektort tenni bele a halogénes helyett) könnyen, minimális bürokráciával.

Illetve, az utak felújítására is nagy hangsúlyt fektetnének.

Viszont kinevezték Vitézyt, aki nem sokkal jobb, mint Karácsony Gergely.

Ő nem csak valami kis Fidesz által megbízott de parlamentben ülő tag volt, mint Orbán Anita vagy Magyar Péter, hanem államtitkár is volt.

Nyilván, a MÁV-ra rá kell ereszteni Vitézyt, viszont félő,hogy egy ilyen jelöltnél a közúti fejlesztések elmaradnak, a forrásokat átcsoportosítják.Az autót használók számára hátrányos kresz születik.

ápr. 25. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
21%

,,Vitézy a Fidesz hekkje"

- Magyar Péter -

ápr. 25. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Ő mindenkinek ígért valamit. Olyanokat, amik ellentmondanak egymásnak. Így aztán bárkit nevez ki, az valamit veszélyeztet.
ápr. 25. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
nem
ápr. 25. 16:41
 4/4 anonim ***** válasza:
31%

De.

ápr. 25. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

A Fidesz tudatosan mérgezi, veszélyezteti, teszi tönkre az emberek lakóhelyeit?

Én rendesen lesokkoltam mikor láttam ezeket a drónképeket, hogyan engedhet ilyet egy kormány? Tényleg életveszélyes az egész, ha egyszer kigyullad, de enélkül is, hogy lehet leszórni lakóházak mellé egy ekkora szeméthalmot?

A kutyák tényleg veszélyeztetik a rendszerváltást az elindulásukkal?

Szerintem 2-3% nem nagyon oszt vagy szoroz, főleg ha ebből csaj 1% szavazna át, de érdekelnek a vélemények.

A Kutyapártos szavazók mit látnak ebben a pártban, hogy megéri nekik a rendszerváltást veszélyeztetni?

Értem, hogy viccpárt tehát programjuk nem kell, hogy legyen, de mit értek el az elmúlt évek alatt azon túl, hogy beszóltak Orbánnak, most meg a nem visszalépésükkel segítik hatalomban tartani?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!