A Tisza programjának egy részét nem veszélyezteti Vitézy kinevezése?
Nekem a Tisza programjában nagyon szimpatikus,hogy azt az ócska Köhém rendeletet megakarnák reformálni.
Azaz, lehessen autót átépíteni (pl LED projektort tenni bele a halogénes helyett) könnyen, minimális bürokráciával.
Illetve, az utak felújítására is nagy hangsúlyt fektetnének.
Viszont kinevezték Vitézyt, aki nem sokkal jobb, mint Karácsony Gergely.
Ő nem csak valami kis Fidesz által megbízott de parlamentben ülő tag volt, mint Orbán Anita vagy Magyar Péter, hanem államtitkár is volt.
Nyilván, a MÁV-ra rá kell ereszteni Vitézyt, viszont félő,hogy egy ilyen jelöltnél a közúti fejlesztések elmaradnak, a forrásokat átcsoportosítják.Az autót használók számára hátrányos kresz születik.

válasza:,,Vitézy a Fidesz hekkje"
- Magyar Péter -

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én rendesen lesokkoltam mikor láttam ezeket a drónképeket, hogyan engedhet ilyet egy kormány? Tényleg életveszélyes az egész, ha egyszer kigyullad, de enélkül is, hogy lehet leszórni lakóházak mellé egy ekkora szeméthalmot?
Szerintem 2-3% nem nagyon oszt vagy szoroz, főleg ha ebből csaj 1% szavazna át, de érdekelnek a vélemények.
Értem, hogy viccpárt tehát programjuk nem kell, hogy legyen, de mit értek el az elmúlt évek alatt azon túl, hogy beszóltak Orbánnak, most meg a nem visszalépésükkel segítik hatalomban tartani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!