Az EU máris közölte a bütyökkel, hogy magyarország köteles fogadni a migránsokat?
Figyelt kérdés
Ennyit erről srácok. Egy találata már mindenkinek van a fideszes "riogatás" bingón.ápr. 25. 17:06
1/77 anonim 

válasza:

válasza:Jó , egyértelmű volt hogy az uniós pénzt nem adják ingyen, ezt eddig is tudtuk.
2/77 A kérdező kommentje:
soha nem volt ingyen, és az a mi pénzünk nem politikai alku tárgya
ápr. 25. 17:10
3/77 anonim 

válasza:

válasza:Ebben is van igazság de ez van ilyen a politika.
4/77 anonim 

válasza:

válasza:Mikor a Tiszára szavaztam tisztában voltam ezzel, nyilván eddig is tudtuk hogy ez is feltétel?
5/77 XXXBalazs 

válasza:

válasza:Véget ért ám már a kampány, nem kell hazudni.
6/77 A kérdező kommentje:
amit politikai okokból szabnak, azt politikai okokból vissza is lehet vonni
jó nagy hülyeség volt a tiszára szavazni, már csak ezért is
ápr. 25. 17:15
9/77 A kérdező kommentje:
burgerforgató balázs csak telexet olvas, ott még nem találták ki, hogy fogják tálalni ezt a blamát
ápr. 25. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Magyar Péter beengedi a migránsokat?
Azt olvastam hogy a 27 pontos európai Unió követelésben ez is benne van. Mit gondoltok? Igaz ez?
Azt hogy a Tisza párt háborúba sodorná Magyarországot és hogy beengedné a migránsokat ezt még 2030-ban is elmondhatná a Fidesz?
Ha most a Fidesz meg is nyerné a választásokat,2030-ban újra választások lesznek.De akkor is mondhatná a Fidesz hogy bejönnek a migránsok ha a Tisza nyer,vagy bele sodorja a Tisza Magyarországot a háborúba?Vagy akkor már hiába jönnének ezzel?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!