Valóban meg tudta volna buktatni kétharmad nélkül a fidesz a tiszát, ezért lehet most hatalmas pánik szomorúság a fideszben?

válasza:

válasza:

válasza:"kétharmad nagyon fontos volt a fidesznek" nem inkább a Tiszának?
"mert ha kétharmad van akkor nagy eséllyel lehet hogy meg is tudták volna buktatni a tiszát" mármint ha nem lett volna kétharmados Tisza győzelem
Kapcsolódó kérdések:
Mivel vigasztalnátok azt a sok embert,aki a változásra szavazott,de az kevésnek bizonyult,mert a Fidesz nyert?
Amíg otthon voltam ezt nem éreztem.. viszont 2020-tol Németországba dolgozok .. amikor elsőnek haza mentem 1 év után rögtön megcsapott a negatív, szomorú érzés ami uralkodik az országban. Teljesen máshogy láttam az embereket mint Mikor otthon laktam. Nagyon...
Akik szerint illő volna, hogy nekünk is fájjon az ukrajnán való segítés, azok most szomorúak, amiért továbbra is lehet 480 Ft/l-ért tankolni?
Sajnos tőlem is elvett valamit a Tarlós-fidesz banda, szinte életem egy darabja volt. Nem tudom feldolgozni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!