Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban meg tudta volna...

Valóban meg tudta volna buktatni kétharmad nélkül a fidesz a tiszát, ezért lehet most hatalmas pánik szomorúság a fideszben?

Figyelt kérdés
Azt mondták sok helyen és sokszor hogy a kétharmad nagyon fontos volt a fidesznek mert ha kétharmad van akkor nagy eséllyel lehet hogy meg is tudták volna buktatni a tiszát ugyanis például a költségvetési tanácsnak el kell fogadnia a költségvetést és kétharmad kell a tagok elmozdításokhoz és ha nem szavazná meg a költségvetési tanács a költségségvetést ami esélyes akkor költségvetése nem lett volna az országnak de ez csak egy példa a sok közül
ápr. 25. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

a fidesznek teljesen vége:

[link]

Orbán Viktor: Visszaadom a parlamenti mandátumomat

ápr. 25. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Orbán lemondott. 15 nap alatt 2 rendszerváltás is történt
ápr. 25. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:

"kétharmad nagyon fontos volt a fidesznek" nem inkább a Tiszának?

"mert ha kétharmad van akkor nagy eséllyel lehet hogy meg is tudták volna buktatni a tiszát" mármint ha nem lett volna kétharmados Tisza győzelem

ápr. 25. 17:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem mondott le Orbán csak a parlamenti mandátumáról valószínűleg ő lesz a fidesz elnöke továbbra is
ápr. 25. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:

fidesz összeomlik :)

ápr. 25. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Ha a Fidesz megnyeri jövöre is a választásokat,mivel vigasztalódjanak a szomorú,csalódott embernek?

Mivel vigasztalnátok azt a sok embert,aki a változásra szavazott,de az kevésnek bizonyult,mert a Fidesz nyert?

Magyarországon miért ennyire negatív a légkör??

Amíg otthon voltam ezt nem éreztem.. viszont 2020-tol Németországba dolgozok .. amikor elsőnek haza mentem 1 év után rögtön megcsapott a negatív, szomorú érzés ami uralkodik az országban. Teljesen máshogy láttam az embereket mint Mikor otthon laktam. Nagyon...

A liberálisok szomorúak, hogy továbbra is vásárolunk az oroszoktól olajat?

Akik szerint illő volna, hogy nekünk is fájjon az ukrajnán való segítés, azok most szomorúak, amiért továbbra is lehet 480 Ft/l-ért tankolni?

Írhatok a DK-nak a problémámról?

Sajnos tőlem is elvett valamit a Tarlós-fidesz banda, szinte életem egy darabja volt. Nem tudom feldolgozni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!