Orbán visszadta a mandátumát pont mint Gyurcsány! Ezzel Orbán Viktor elgyurcsányosodik teljesen?

válasza:

válasza:

válasza:"Ez értelmes kérdés? Vagy csak én nem értem?"
2025: Gyurcsány lemondott a parlamenti mandátumáról
2026: Orbán lemondott a parlamenti mandátumáról

válasza:Orbán felkészült a menekülésre
Szíjjártótól kezdve az összes sáros miniszter nem fog beülni a parlamentbe, ők is felkészültek a menekülésre
Gyurcsánynak az volt a szerencséje, hogy ő megegyezett az orbáni hatalommal, hogy eljátssza a mumust és nem lesz elszámoltatva, a Tisza kormány viszont pont erre kapott felhatalmazást és a néppel kell elszámolniuk ha nem számoltatják el orbánékat

válasza:Tyyyúcsáány egy gerincoszlop, egy hazafi, Orbánhoz képest.
Ha ezt más 2010 ben tudtam volna nem szavazok akkor Orbánra, de szerencsére ezta hibát 16 évre rá kijavítottuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Tehát arra gondolok, hogy meglátják a külsejét, és akkor selyemmajmozzák, bájgúnározzák stb. A jóképűség bűn? #Nem számít a külső.
Fél a tiszás kérdésekkel szembenézni? De az elnökségről azért nem mond le. Igazi gyáva, jellemtelen alak.
Sehol máshol nincs ilyen hogy az alkalmazott ad magának 30%-os fizu emeléseket évente. Mi vagyunk a munkaadói, nekünk kéne dönteni a fizetéséről, nem neki
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!