Most vettek igazán repülőrajtot Orbánék, a magyar adófizetők 10 mrd forintjával Dubajba, cserbenhagyva 2 millió szavazójukat?

válasza:Megnéztem az említett videót, szokásos hangulatkeltés.
"információm van róla..."
Hányszor hallottuk már ezt a kampány alatt is?
"információm van róla, hogy több Mi Hazánkos jelölt visszafog lépni a választások előtt."
Egy sem lépett vissza, csak egy példa.

válasza:

válasza:#2
Mielőtt tényként kezelnénk, várjuk meg a bizonyítékokat. Pont azért amit te is írtál.

válasza:Azt a 10 milliárdot szorozzuk fel ezerrel
Mészáros, Tiborcz és az Orbán-dinasztia valódi vagyonát elképzelni sem tudjuk
Chatgpt is csak tippelni tud, de olyan 2200+ milliárd forintjuk van

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ez azt jelenti, hogy Magyar Péter a mai napon sem gondolja úgy, hogy a jogállami normák és az uniós alapértékek fontosak. Nem ismeri el, hogy az Orbán-rendszer nem jogállam és nem alkotmányos demokrácia. Ezért Magyar változtatni sem akar rajta.Hívei másfél év alatt sem...
Félreértés ne essék. Ez a kérdés nem arról szól, hogy lehúzzam a Magyar Pétert! Hogy bármi rosszat is mondjak róla. Tisztázzuk! Én rá fogok szavazni! Én is le akarom váltani a Fideszt. De már régóta foglalkoztat a kérdés, hogy mi a különbség Márki-Zay Péter meg a...
Régen egy csomó zöldséget megtermeltünk,most meg már rá van szorulva az ország a külföldről behozott szemétre..
Tegnap szavazás volt. Magyarék gyáva módon megfutamodtak. Milyen párt ez hogy még egy nyamvadt választáson se hajlandóak elindulni? Programjuk sincs. Politikusaik sincsenek. Kb 10 emberből áll a banda.
Bevallom eleinte tetszett, hogy semleges pozícióban legyünk a két nagy keletiszláv nemzet háborújában, de aztán egyre inkább kezdtem úgy érezni, hogy ez a fajta közöny, hogy nem segítjük a megtámadott fél védekezését, morálisan nem tartható.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!