Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dobrev Klára, a DK leköszönő...

SzocdemOliver kérdése:

Dobrev Klára, a DK leköszönő pártelnöke kulcsfontosságú szerepet vállalt a Szőlő utcai ügy napvilágra kerülésével kapcsolatban. Miért hiszik a szavazók azt, hogy a Tisza Párt miatt kerültek nyilvánosságra ezek a felháborító gyermekvédelmi ügyek?

Figyelt kérdés

Szerintem hálás lehetne mindenki Dobrev Klára alázatos, kitartó munkájáért, hogy a sok őt ért fenyegetés hatására sem állt le a Szőlő utcai botránnyal kapcsolatos nyomozással.

Nem tudom elfogadni azt, hogy divat lett Dobrev Klárába belerúgni a külseje miatt, vagy amiatt hogy ő egy nő, valamint a DK választási vereséget szenvedett. De mégis azzal alázzátok meg a leginkább a DK leköszönő pártelnökét, hogy nem köszönitek meg neki a Szőlő utcai botrány napvilágra kerülését. Ha ő nem indítja el a folyamatot, akkor az ügy felderítése mellé senki se állt volna.

Részlet Dobrev Klára bejegyzéséből:

"Mindezek ellenére ma is büszke vagyok arra, hogy belevágtunk. Hogy nem fordítottuk el a fejünket. Hogy végül sikerült leleplezni Juhász Péter Pál bűntársait. Ha akkor nem kezdjük el, talán ma is ugyanott lennének, ugyanazt tennék, következmények nélkül.

Arra is büszke vagyok, hogy mi tettük fel először a kérdést a Parlamentben: ki is az a „Zsolti bácsi”? Tudtuk, hogy ezzel kockázatot vállalunk. És kaptuk is érte hideget és meleget egyaránt. Az én mentelmi jogomat is újra kikérték az Európai Parlamenttől. De vannak pillanatok, amikor egyszerűen nincs választás: ki kell mondani az igazságot.

Most talán van esély arra, hogy valódi változás történjen. Hogy elkezdődjön egyfajta megtisztulás. Az a légkör, amelyben egyesek sérthetetlennek érezték magukat, odavonzotta a legrosszabbat: a szörnyeket, a perverzeket, a bántalmazókat.

Mindennek ki kell derülnie. A „Zsolti bácsiknak”, azoknak is, akik segítették őket — akár a rendőrségen belül, akár egyházi intézményekben. Nem maradhatnak titkok.

És én addig nem nyugszom, amíg minden részlet napvilágra nem kerül."

ápr. 26. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
mert a TISZA miatt.
ápr. 26. 13:54
 2/3 Sperlock ***** válasza:
100%
Klárának nem igazán van apparátusa és felhatalmazása erre. Az új kormánynak viszont igen, és ezt elvárjuk!
ápr. 26. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:
13%

Ez így van. De Kláriba nem szerelmesek a fiatalok.

Magyar P. - Radnai M. most a nők bálványa és a férfiaké, akik nőnek érzik magukat.

Minap a lányom osztályában volt szülinap, rózsaszín Hello Kitty torta volt és még M.P.+R.M. Fotója is rajta volt ostyalapból.

(14 éves gyerekeknek, a 40-es pasikba vannak beleszédülve)

Néztem egy nagyot.

ápr. 26. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!