Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, és Tiszások! Két...

Fideszesek, és Tiszások! Két őszinte kérdésre válaszolnátok?

Figyelt kérdés

1. Tudtok-e mondani olyan fideszes influenszert, aki nem ferdít/hazudik folyamatosan, és nem gázos arc?

2. Tudtok-e mondani olyan tiszás (vagy ellenzéki) influenszert, aki folyamatosan ferdít/hazudik, és gázos arc?

ápr. 26. 21:07
 1/10 anonim ***** válasza:
28%

1. hortay olivér, györgy lászló, dr. tóth máté, nógrádi györgy

2. pottyondi edina, fókuszcsoport ádám, dave világa, 4 fal, vályi pista, aranyosi péter, sapkás piréz

ápr. 26. 21:10
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Mindegyik vetített,ahogy van.

Mozigépész az összes.

3/10 anonim ***** válasza:
51%

Tiszás vagyok. Őszintén szólva egyre nem nagyon tudok. Talán Király Tamás (Ultrahang). Őt szoktam nézni, szerintem viszonylag korrekt a műsoraiban

2. Szerencsére ilyet egyet se tudok. Bár biztos akad, hisz nagy a tábor, de az ismertebbek nem hiszem.

4/10 anonim ***** válasza:
Dave nekem se szimpatikus, sőt, nem szeretem, ha elfogult egy tiszás. Igenis legyen mindig objektivitás akkor is, ha egy oldalt képvisel az ember. Somogyi András inkább humorista féle, de neki is ajánlanám, hogy legyen kritikus, ne legyen elfogult.
ápr. 26. 21:18
 5/10 anonim ***** válasza:
4. Somogyi humorista és csak az igazat figurázza ki. Azt hozzátenném, hogy afideszes polgármesterek rendszeresn elintézték, hogy ne léphessen fel vidéken, szóval van is oka hogy berágott rájuk és esetleg a másik oldalt nem kritizálja. Meg hát ő is a kormányváltáson dolgozott, nem dolga mindenkit kritizálni, nem újságíró. Amit mondott az viszont igaz.
ápr. 26. 21:21
 6/10 anonim ***** válasza:
17%
azért az talán érthető, hogy fideszfób tartalommal miért nem hívnak fieszes vagy részben fideszes közönség elé
ápr. 26. 21:23
 7/10 anonim ***** válasza:
6. Nem, mert épp, hogy hívták, de a polgármester hivatali visszaélést elkövetve megtiltotta, hogy fogadja a közintézmény.
ápr. 26. 21:25
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
és ez hol hivatali visszaélés, hogy nem akarom megosztani a kistelepülés lakosságát?
ápr. 26. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:
8. Úgy, hogy bárki foglalhat ott pénzért termet és mikor kiderült hogy jönne, visszamondták. Ez nem a lakosság megosztása, belépőjeggyel mehetett volna akit érdekel, nem köztéri előadás, múv. házak.
ápr. 26. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:
54%

érdekes, hogy a youtube meg a facebook eldöntheti, hogy ki kap nyilvánosságot meg ki nem

de egy piaci alapon működő helyiség már köteles minden gyüttment gyűlölködő hülyének színpadot biztosítani

ápr. 26. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Fideszesek, válaszolnátok ezekre?

Nem nagyon sikerült még értelmes fideszessel beszélnem szóval talán itt lesz 1-2 aki el tudja mondani, miért ez a nézete. Kérlek olyan válaszoljon akinek a közéleti tudása tovább ér a pszichopetinél. Kiváncsi vagyok, mi a fideszes szavazok véleménye ezekről mert alap...

Fideszesek, válaszolnátok minden mellébeszélés (Gyurcsányozás) nélkül?

Szerintetek jól van az, hogy mészáros lölö (kinézetre félkegyelmű) naponta kb. 200.000.000 Ft-ot rak zsebre az ország pénzéből?

Válaszolnának nekem a fideszesek? Orbán eladja a gázt, ami igazából nincs?

Energia vészhelyzet idején orbán 500 millió köbméter gázt adott el Szerbiának, a magyaroknak meg közel 10 szeres áron akarja adni mondván, hogy "nincs és spórolni kell" :D

Fideszesek, válaszolnátok néhány kérdésemre?

1. Miben jobb a Fidesz, mint például amilyen a Vona Gábor vezette Jobbik volt? 2. Elégedett vagy azzal az életszínvonallal, amelyen jelenleg élsz? 3. Véleményed szerint az ellentábor érvei egytől egyik tévesek? Köszönöm a válaszaitokat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!