Fideszesek, és Tiszások! Két őszinte kérdésre válaszolnátok?
1. Tudtok-e mondani olyan fideszes influenszert, aki nem ferdít/hazudik folyamatosan, és nem gázos arc?
2. Tudtok-e mondani olyan tiszás (vagy ellenzéki) influenszert, aki folyamatosan ferdít/hazudik, és gázos arc?

válasza:1. hortay olivér, györgy lászló, dr. tóth máté, nógrádi györgy
2. pottyondi edina, fókuszcsoport ádám, dave világa, 4 fal, vályi pista, aranyosi péter, sapkás piréz

válasza:Mindegyik vetített,ahogy van.
Mozigépész az összes.

válasza:Tiszás vagyok. Őszintén szólva egyre nem nagyon tudok. Talán Király Tamás (Ultrahang). Őt szoktam nézni, szerintem viszonylag korrekt a műsoraiban
2. Szerencsére ilyet egyet se tudok. Bár biztos akad, hisz nagy a tábor, de az ismertebbek nem hiszem.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:érdekes, hogy a youtube meg a facebook eldöntheti, hogy ki kap nyilvánosságot meg ki nem
de egy piaci alapon működő helyiség már köteles minden gyüttment gyűlölködő hülyének színpadot biztosítani
Kapcsolódó kérdések:
Nem nagyon sikerült még értelmes fideszessel beszélnem szóval talán itt lesz 1-2 aki el tudja mondani, miért ez a nézete. Kérlek olyan válaszoljon akinek a közéleti tudása tovább ér a pszichopetinél. Kiváncsi vagyok, mi a fideszes szavazok véleménye ezekről mert alap...
Szerintetek jól van az, hogy mészáros lölö (kinézetre félkegyelmű) naponta kb. 200.000.000 Ft-ot rak zsebre az ország pénzéből?
Energia vészhelyzet idején orbán 500 millió köbméter gázt adott el Szerbiának, a magyaroknak meg közel 10 szeres áron akarja adni mondván, hogy "nincs és spórolni kell" :D
1. Miben jobb a Fidesz, mint például amilyen a Vona Gábor vezette Jobbik volt? 2. Elégedett vagy azzal az életszínvonallal, amelyen jelenleg élsz? 3. Véleményed szerint az ellentábor érvei egytől egyik tévesek? Köszönöm a válaszaitokat.
Indokoljátok is ha lehet melyiket miért választanátok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!