Lesz vajon fideszes propagandista, aki kitálal?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kérdező te ennyire tökkel ütött vagy? Igen, a Fidesz most elsüllyedt. Mint kormány! De mint ember, nem. És szükség van munkájára. Mert a német hárpia úgy nem ad, ahogy a másik nem adott a görögöknek. Vedd már észre, az jó nekik, ha Orbán nem vétózgat, de ezek ugyanúgy diktátorok akarnak lenni az országon, mint Orbán rajtunk.
Mit vársz a kitálalástól? Azt hiszed, kapsz újat? Igen, te kapsz, mert eddig nem figyeltél. Én tudtam, hogy hazudnak, ezért nem néztem őket. csak abban nem voltam biztos, összekapja-e magát a társadalom. Nézz a térképre, láthatod, nem igazán. Nemek nem az kell, hogy le legyenek mosva, nekem az kell, hagyják abba a gyűlöletkeltést, a hazugságot, helyette dolgozzanak. mert az jó nekik, neked, nekem. Mindenkinek. És ne egyedül dolgozzanak, hanem mindenki, mert most ez a kilábalás kulcsa, nem az Ursulák szimpátiája. Nem a sajátját adja, hanem a szerződés szerintit. Eddig mondhatta, most nem mondhatja. Vagy te egy kis pénzért odaadnád a gerincedet? Én nem!

válasza:Errre már meg van az emberetek,ez nem kérdés!
mp.!!!!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hogy a jövőben is hasznos és hazafias tartalmat gyártsanak? Már most elkezdtek kérni.
Deák, Bohár, Nyerges Csenge meg a többi még mindig hergeli a fideszpártiakat.
Elegünk lett a hazugságokból és abból, hogy hülyének néznek minket. Az ezt szolgáló léhűtők közül némelyik még most is hergelni akar. Szerintem a fidesz bukásához alaposan hozzájárultak a munkásságukkal.
Tehát mikor kéri fel a Tiszát kormányalakításra? Láttuk, hogy Matolcsyéknak elég sokáig tartott míg összepakolták a műtárgyaikat, bútoraikat, porscheikat Dubajba menet és hát a többi fideszesnek is van mit összecsomagolnia rendesen amit a mi adónkból tolvajlottak össze. Kezdődik a nagy menekülés?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!