Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lesz vajon fideszes propagandi...

Lesz vajon fideszes propagandista, aki kitálal?

Figyelt kérdés
Ahogyan egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a Fidesz örökre elsüllyedt, lesz olyan propagandista, aki előáll és bevallja, hogy a hatalom utasította őket, hogy hazudjanak folyamatosan?

ápr. 26. 22:08
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
És ha igen, ki lesz az?
ápr. 26. 22:09
 2/22 anonim ***** válasza:
63%
Szakács István.
ápr. 26. 22:11
 3/22 anonim ***** válasza:
84%
Felesleges bevallaniuk, mindenkinek egyértelmű. Ők se titkolják.
ápr. 26. 22:15
 4/22 anonim ***** válasza:
80%
Nem ezt csinálják, amióta hülyét csinálnak magukból a telex és társainál?
ápr. 26. 22:18
 5/22 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Abból csak olyan marad aki kitalál.
ápr. 26. 22:23
 6/22 Sperlock ***** válasza:
100%
Aki segget csinált a szájából, vállalja a következményeket is.
ápr. 26. 22:27
 7/22 anonim ***** válasza:
7%

Kérdező te ennyire tökkel ütött vagy? Igen, a Fidesz most elsüllyedt. Mint kormány! De mint ember, nem. És szükség van munkájára. Mert a német hárpia úgy nem ad, ahogy a másik nem adott a görögöknek. Vedd már észre, az jó nekik, ha Orbán nem vétózgat, de ezek ugyanúgy diktátorok akarnak lenni az országon, mint Orbán rajtunk.

Mit vársz a kitálalástól? Azt hiszed, kapsz újat? Igen, te kapsz, mert eddig nem figyeltél. Én tudtam, hogy hazudnak, ezért nem néztem őket. csak abban nem voltam biztos, összekapja-e magát a társadalom. Nézz a térképre, láthatod, nem igazán. Nemek nem az kell, hogy le legyenek mosva, nekem az kell, hagyják abba a gyűlöletkeltést, a hazugságot, helyette dolgozzanak. mert az jó nekik, neked, nekem. Mindenkinek. És ne egyedül dolgozzanak, hanem mindenki, mert most ez a kilábalás kulcsa, nem az Ursulák szimpátiája. Nem a sajátját adja, hanem a szerződés szerintit. Eddig mondhatta, most nem mondhatja. Vagy te egy kis pénzért odaadnád a gerincedet? Én nem!

ápr. 26. 22:29
 8/22 anonim ***** válasza:
9%

Errre már meg van az emberetek,ez nem kérdés!

mp.!!!!

ápr. 26. 22:29
 9/22 anonim ***** válasza:
92%
Reméljük hogy majd a rendőrségen tálalnak ki a fidesznyikek és jó hosszan fogják élvezni a büntetésvégrehajtás vendégszeretetét, az összerabolt pénz meg vissza kerül az államkasszába.
ápr. 26. 22:36
 10/22 anonim ***** válasza:
9%
Ezek benyalták a semmit,most meg mekegnek.!
ápr. 26. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

A fideszes szavazókban lesz annyi összetartás, hogy az adományaikkal megsegítik Bohár Danit és a többi propagandistát?

Hogy a jövőben is hasznos és hazafias tartalmat gyártsanak? Már most elkezdtek kérni.

Mit szóltok ahhoz, hogy a fideszes propagandisták még mindig vergődnek?

Deák, Bohár, Nyerges Csenge meg a többi még mindig hergeli a fideszpártiakat.

A továbbra is nyomuló fideszes propagandisták soha nem fognak kapcsolni ?

Elegünk lett a hazugságokból és abból, hogy hülyének néznek minket. Az ezt szolgáló léhűtők közül némelyik még most is hergelni akar. Szerintem a fidesz bukásához alaposan hozzájárultak a munkásságukkal.

Sulyok mennyi időt hagy a fideszes politikusoknak, oligarcháknak, strómanoknak, propagandistáknak menekülésre?

Tehát mikor kéri fel a Tiszát kormányalakításra? Láttuk, hogy Matolcsyéknak elég sokáig tartott míg összepakolták a műtárgyaikat, bútoraikat, porscheikat Dubajba menet és hát a többi fideszesnek is van mit összecsomagolnia rendesen amit a mi adónkból tolvajlottak össze. Kezdődik a nagy menekülés?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!