Április 12-én kipukkadt a Fidesz-lufi?

válasza:

válasza:

válasza:Mivel e mellé kialakult manapság egy olyan nézet, hogy a fideszes szavazó az megtestesíti a buta/félrevezetett embert társadalmunkban akinek szégyellnie kell a hova tartozását. Ami részben igazságon alapul, mert a szavazó bázis 90 százaléka az amolyan jólvan ez így felfogású ember, aki rettenetesen tájékozatlan és naív.
Három fajta fideszes van:
Aki pénzügyeileg, egzisztenciálisan érdekelt, hogy ők legyenek hatalmon. Ez olyan 2%
Aki azt hiszi, hogy valóban nemzeti kormány csak mert nem engedte be a migránsokat, nem megyünk háborúba. Plusz közmunka helyett már opció gyárban dolgozni. Ez a többség 90%
A maradék réteg pedig a reménykedő, aki a dolgok mögé lát. Többpólusú világ szempontjából opció lehetett volna a semlegesség is. EU/USA/Kína/Oroszország mindenkivel menjen az üzlet és a végén talán győztesként jöhetett volna ki ebből az ország talán meg nem.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Volt bennetek valami fura értetlenség?
Tavaly év elején még parlamenti küszöbre mérték őket. De csak 1% lett nekik. A szavazóik nagyobb része vajon kire szavazott át 2 hete?
a minap azt nyilatkozta hogy :április 12 én a sátán csatát nyert.
Több ilyen véleményt olvastam. Véleményem szerint ez alapvetően hibás. Kizárólag arra szavaztunk, hogy melyik párt kormányozzon. A köztársasági elnököt nem a választópolgárok közvetlenül, hanem az országgyűlés választja. Jól van-e ez így, vitatható. De ez...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!