Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A lottó dolog mennyire gyanús?

A lottó dolog mennyire gyanús?

Figyelt kérdés

A választást követően elvitték mind a 3 főnyereményt + joker

Az AI szerint 1/400 az esélye, persze lehet téved

ápr. 27. 12:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%

szokták mondani, hogy amúgy is nyereséges, meg hogy nagyobb lenne a veszteség, ha a aközbizalmat eljátszák.

de ha nem a fidesz van hatalmon, akkor nem nekik tejel a szerencsejáték zrt, és hol érdekli őket a közbizalom.

"utánunk a vízözön" a politikájuk része volt.

ápr. 27. 13:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy mind a három főnyereményt?

Feltételezem, hogy ötös, hatos és skandináv.

A matek nem egy nagy kaland, általános iskolás levezetés:

Ha ránézel az eddigi statisztikára, ötösön és hatoson telitalálat kb. tíz hetente volt (saccra 1:10), skandinávon meg sokkal gyakrabban, legyen mondjuk minden harmadik (1:3). Mivel a három lottó független egymástól, ezért hogy mind a hármon egyszerre legyen telitalálat, az a három valószínűség szorzata:

1/10 * 1/10 * 1/3 = 1/300

Ami nagyjából annyi, mint az AI saccolt neked.

ápr. 27. 13:29
 13/16 anonim ***** válasza:
4 főnyereményt vittem el, a jokert kihagytad
ápr. 27. 13:51
 14/16 anonim ***** válasza:
13 tóni te vagy az?
ápr. 27. 13:58
 15/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

"Egyszerű embereknek minden egyszerű"

Attól még, hogy valaki egyszerű ember, nem kell full idiótának lennie. A kettő nem ugyanaz. Márpedig aki még a szerencsejátékban is politikát lát, az nem egyszerű, az kretén. Sokan vannak ílyenek. Végülis 6 millióan szavaztak vagy jelenlegi vagy az exfideszre. Aztán valahogy mindkét félnek bele kell vinnie egy random eseménybe Orbán Viktort.

ápr. 27. 17:32
 16/16 igazadvan ***** válasza:
#15 de hiszen te magad írtad, hogy nem kellene full idiótának lenni, akkor most mi van?
ápr. 27. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Csak nekem volt gyanús,hogy az ápr. 12-i választásokon Orbán túl gyorsan gratulált Magyar Péternek,holott még nem volt meg a teljes szavazatszámlálás?

Orbán túl nyugodt volt. Nem lepödnék meg azon se,ha az egész egy elöre megrendezett hatalomátadás lenne. Azaz a Tisza nem más mint Fidesz 2.0. Igy hát csak a szereplök változtak,de a háttérben ugyanúgy Orbán mozgatja a szálakat.Hogy miért,erre késöbb kitérnék bövebben. Ti ezt hogy látjátok?

Csak nekem gyanús ez a Medián mérés?

Én értem, hogy gyakorlatilag kijelenthetjük, hogy a Fidesz már csak puccsal tarthatná Magyar Pétert a hatalomtól, de a Mihazánk szavazóinak fele hogy röppent át a Tiszához??? Ezt mutatja a mérés.. Ez kicsit fura

Nem gyanús, hogy Orbán 3 milliós szavazói támogatást vár és hirdet?

És ezt épp akkor teszi, amikor egyértelmű Tisza győzelemről beszélnek a magyarok. Fura.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!