A Tisza párt miért ígérget annyit?

válasza:

válasza:

válasza:#3
Most már nem mindegy. Az ígéreteiket bevették, ők nyertek.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tényleg sok ember van, akinek ez fontos sarok pont. Hétvégén is voltam egy társaságban és ott is, hát kiderült elég nagy többségben Tiszára szavaztak az emberek, én őszintén megmondtam, hogy nem, nem kerültem ki a kérdést, számomra mindig is fontos volt a nemzet és a...
Az adóügyi államtitkár várományosa Kövesdy Attila, aki korábban ezt mindig preferálta. A környező országokban van ilyen adófajta, mondhatni mi vagyunk aki kilóg a sorból.
Orbán, Lázár, Kósa, Semjén, Bánki Erik, ezek csak az elmúlt 2 hétben jelentették be, hogy vagy nem ülnek be már a Parlamentbe, vagy vissza is vonulnak. A Mandinernél, Patriótánál, Megafonnál, Tv2-nél tömeges kirúgások vannak, és elkezdtek a néptől kunyerálni, mert...
Norvégia az egyik legfrissebb példa, ahol a vagyonadó kismértékű emelése látványos tőkekivonást indított el. Több mint 30 milliárdos és multimilliomos hagyta el az országot rövid időn belül. Köztük volt az ország negyedik leggazdagabb embere, Kjell Inge Røkke is, aki...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!