Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza párt miért ígérget...

A Tisza párt miért ígérget annyit?

Figyelt kérdés

Valahonnan ismerős a recept:

[link]

Ki gondolta volna?

ápr. 27. 12:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Ha valaki nyerni akar, akkor annak ígérgetnie kell.
ápr. 27. 12:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Mi ez a nagy ígérgetés? Mire alapozzák az ígéreteiket?
ápr. 27. 12:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam, hogy igazat mondanak?
ápr. 27. 12:59
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, a fidesz ígéretei nem zavartak?
ápr. 27. 13:01
 5/12 anonim ***** válasza:
69%

Most már nem mindegy. Az ígéreteiket bevették, ők nyertek.

ápr. 27. 13:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem zavartak, mert tőlük nem számítottam sokra.
ápr. 27. 13:02
 7/12 A kérdező kommentje:
#4-nek ment az előbbi válaszom
ápr. 27. 13:03
 8/12 igazadvan ***** válasza:
70%
Most úgy érzed, hogy valami okosat mondtál? Kérdező, várj egy pár hónapot, fél évet legalább és akkor kezdd el ezt, amikor talán már valami eredménye is lesz a Tisza kormányzásnak. Mert ez csak az ellenzéki propi eddig, meg a személyes ellenérzésed.
ápr. 27. 13:03
 9/12 A kérdező kommentje:
Várok nyárig, ha őszire nem viszik leljebb az árakat, vagy nem emelnek bért, akkor mehet a "Mocskos Tisza".
ápr. 27. 13:05
 10/12 A kérdező kommentje:
Vagyis várok őszig.
ápr. 27. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A tiszások miért bagatellizálják az lmbtq-val kapcsolatos aggodalmakat?

Tényleg sok ember van, akinek ez fontos sarok pont. Hétvégén is voltam egy társaságban és ott is, hát kiderült elég nagy többségben Tiszára szavaztak az emberek, én őszintén megmondtam, hogy nem, nem kerültem ki a kérdést, számomra mindig is fontos volt a nemzet és a...

Várható az érték alapú ingatlanadó bevezetése?

Az adóügyi államtitkár várományosa Kövesdy Attila, aki korábban ezt mindig preferálta. A környező országokban van ilyen adófajta, mondhatni mi vagyunk aki kilóg a sorból.

Milyen gyorsan fog a Fidesz bezuhanni 5% alá?

Orbán, Lázár, Kósa, Semjén, Bánki Erik, ezek csak az elmúlt 2 hétben jelentették be, hogy vagy nem ülnek be már a Parlamentbe, vagy vissza is vonulnak. A Mandinernél, Patriótánál, Megafonnál, Tv2-nél tömeges kirúgások vannak, és elkezdtek a néptől kunyerálni, mert...

A vagyonadó nem fogja azt okozni, hogy az összes milliárdos elmenekül, nemcsak a NER? Több ország is így járt a vagyonadóval.

Norvégia az egyik legfrissebb példa, ahol a vagyonadó kismértékű emelése látványos tőkekivonást indított el. Több mint 30 milliárdos és multimilliomos hagyta el az országot rövid időn belül. Köztük volt az ország negyedik leggazdagabb embere, Kjell Inge Røkke is, aki...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!