Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi történt volna akkor ha...

Mi történt volna akkor ha mindenki a fideszre szavaz a párt listán, és a tisza színeiben induló egyéni jelöltekre a körzet listán?

Figyelt kérdés
Biztos kell erre külön szabály mert olyan nem lehetne hogy mind a 199 helyen a parlamentben ugyanabból a pártból ülnek ott, míg a miniszterelnök egy másik párt színeiben mozgó ember lenne. Vagy mégis?

ápr. 27. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:
85%
Csak 106 egyéni körzet van, tehát akkor enni tiszás lenne, a listáról meg feltöltenék a maradék 93 helyet a fideszesekkel.
ápr. 27. 13:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Ja, akkor rosszul tudtam, köszi. Azt hittem amiatt van 199 hely. Valami miatt biztos annyi van, de akkor nem ezért, értem.
ápr. 27. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Kulcsfontosságú billegő körzetekben is Fidesz-előny?😯😲😮 Már 13 egyéni körzet belső felmérése szivárgott ki (Mégsem lesz Tisza 2/3?)

Sorra szivárognak ki a belső felmérések az egyéni körzetekből – már 13 egyéni körzet kutatási adata került nyilvánosságra, melyekből országos következtetéseket is le lehet vonni. Mint az lejjebb látható, a korábbi fideszes bástyák továbbra is erősek, míg több...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!