Miért kelt nagy felháborodást az, hogy aki kevesebbet keres, annak kevesebb SZJA-t kell majd fizetnie?
Rengeteg a háborgó komment, hogy ez igazságtalan lesz.
Ez az intézkedés rosszabb vagy a 25 év alattiak+ anyák teljes SZJA mentessége?

válasza:26
Az alapján az infó alapján, amire azt mondta a Tarr Zoltán, hogy "előbb nyerni kell, utána mindent lehet".
Amúgy csak szólok, adószakértő vagyok, és sok-sok évig többkulcsossal dolgoztunk (a Fidesz törölte el valamikor 2010-ben).

válasza:29
Igen, megfejelve mondjuk még a családi kedvezmények csökkentésével vagy eltörlésével, energiaárakról még nem is beszéltünk.
Egy darabig fog még menni itt is az arcoskodás, hogy arohadékorbánakkorsemkell, stb. Aztán mindenki szépen belenéz a saját pénztárcájába, és baromira meg fog lepődni.

válasza:

válasza:31! Tehat hasraütés...
Akkor vagy te adószakértő mikor én léghajós

válasza:"Az alapján az infó alapján, amire azt mondta a Tarr Zoltán, hogy "előbb nyerni kell, utána mindent lehet"."
De ebből konkrétan mit számolsz? Honnan jött a +210 ezer?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:8-as semmi közös hozzá ki milyen hotelbe megy.
TÖRŐDJ MAGADDAL MEG A SAJÁT JÖVEDELMEDDEL, fogalmad sincs semmiről hogy lenne akinek van egy kummantós elfekvői munkája el van a langyos fosban 8:01-15:59:59 - kor már a kijáratnál van, nem fejleszti magát nem képzi.
Majd MI ELDÖNTJÜK, hogyan akarunk mint élni.
Az a baj élhetetlenek vagytok szürke semmilyen hétköznapok ugyanaz a droid élet és irigyek vagytok a fajtád nagyon.
Amúgy nekünk maradt a 15% adókulcs akik TETTÜNK ÉRTE HOGY ENNYI LEGYEN.
Több marad a minimálbéresnek teljesen ok amíg nem skalpolnak engem.
Kapcsolódó kérdések:
Valamennyi pluszt jelent az embereknek, és lehet kevesebb az adobevetel, azt úgyis fogyasztásra fordítják az emberek.
Valóban 9% lesz az szja 15 ről? Nekem pont 624 ezer ft a bruttóm, akkor havonta 35 ezerrel többet fogok kézhez kapni?
Illetve aki éppencsak fölötte van(néhány tíz forint/minimál órabér)a minimálbérnek, vagy a garantált bérminimumnak(szakmunkás minimálbér) arra már nem vonatkozna? Valamint az ilyen esetben lehetne bércsökkentést igényelni, mivel jobban lehet járni a 9%-al, mint azzal...
Arról van szó hogy tulajdonképpen csökkentik az szja- t, de hogy? Valakinek 6 százalékkal, van akinek 2 százalékkal és aki már bruttó 620 körül keres, annak sehogy, sőt szerintem azoknak később emelni fognak. Na most, mi volt az ígéret, csökkentjük az szja t! Ezt...
A gazdasági miniszter által meghirdetett, a medián bér alatti kedvező számokat produkáló adózást megfuttattam a mesterséges intelligencián. Azt hozta ki, hogy a számok alapján a minimálbér fölötti rész 20 %-kal adózik. Így viszont 732.160 Ft-ig jobban járna az új...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!